Libnet.ro
UNICEF

05:00

indemnul ONU pentru Europa in criza imigrantilor

România Liberă România Liberă,
indemnul ONU pentru Europa in criza imigrantilor

Europa a fost indemnata de agentia ONU pentru Refugiati UNHCR) sa se uneasca pentru a face fata crizei imigrantilor, in urma haosului din weekend in Grecia, Macedonia si Serbia. continuă pe România Liberă

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Marius Obreja, despre criza imigrantilor: Valul de refugiati ne-a depasit asteptarile

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, liberalul Marius Obreja, a vorbit astazi, la Adevarul Live, despre criza imigrantilor. Obreja a afirmat ca numarul de refugiati care traverseaza Marea Mediterana a intrecut cu mult estimarile europenilor, iar Europa pare sa nu poata face fata.

Criza imigrantilor continua in Europa. Sute de mii de oameni vor sa ajunga in Europa, din cauza saraciei si razboiului

Europa trebuie sa ofere un raspuns unitar la actuala criza a imigrantilor, cea mai grava de dupa cel de-al doilea razboi mondial. Mai multe tari europene sunt, in continuare, asaltate de mii de.

Declaratia DURA a unui oficial austriac privind criza imigrantilor

Ministrul austriac de externe, Sebastian Kurz, a calificat drept dezastru umanitar situatia imigrantilor care se indreapta spre Europa de Vest.

Ministrul austriac de externe: Criza imigrantilor, un dezastru umanitar

Ministrul austriac de externe, Sebastian Kurz, aflat luni in vizita la frontiera dintre Macedonia si Grecia, a calificat drept dezastru umanitar situatia imigrantilor care se indreapta spre Europa de Vest.

Criza imigrantilor: Bulgaria trimite blindate la frontiera cu Macedonia

Bulgaria se pregateste pentru un posibil aflux de imigranti. Astfel, armata bulgara a trimis blindate la patru puncte de frontiera cu Macedonia in sprijinul politiei de frontiera, a anuntat marti Ministerul bulgar al Apararii.

Criza imigrantilor, abordata la intalnirea dintre Merkel, Hollande si Porosenko

Cancelarul german Angela Merkel a adaugat pe agenda discutiilor cu Francois Hollande si Petro Prosenko si criza refugiatilor. intalnirea dintre cei trei demnitari de la Berlin este onsacrata intensificarii violentelor in Ucraina.

Ungaria vrea mai multi bani de la UE pentru gestionarea crizei imigrantilor

Ungaria vrea mai multe fonduri de la Uniunea Europeana pentru a face fata celei mai grave crize a refugiatilor dupa Al Doilea Razboi Mondial. Comisia Europeana a propus ca Ungaria sa primeasca aproape 8 milioane .

Sotul Andreei Marin DEZVALUIE motivul pentru care le-a fost sparta locuinta. Puteau sa ma omoare, daca eram in casa

Sotul vedetei de televiziune Andreea Marin, medicul turc Tuncay ozturk, a spus ca cei trei barbati mascati care i-au spart locuinta l-ar fi putut omori, daca ar fi fost acasa, intrucat erau inarmati cu rangi. ozturk crede ca barbatii au montat microfoane in casa, pentru ca nu au furat nimic, desi ar fi putut lua un laptop si banii dintr-o geanta aflata la vedere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )