Libnet.ro
UNICEF

14:30

Criza politica din PSD aduce candidati-surpriza pe scena politica

Antena3 Antena3,
Criza politica din PSD aduce candidati-surpriza pe scena politica

Partidul Social Democrat se afla intr-o criza. Mai multe nume s-au vehiculat in ceea ce priveste cursa pentru alegerile prezidentiale din acest an. Ideea pentru un candidat extern sau pentru un candidat. continuă pe Antena3

Verdictul Comisiei de la Venetia, in criza politica de la Chisinau: Nu au existat premise pentru dizolvarea Parlamentului investirea Maiei Sandu in functia de premier a respectat termenul legal

Comisia de la Venetia s-a pronuntat cu privire la criza politica de o saptamana de la Chisinau, apreciind ca nu au existat premise pentru decizia Curtii Constitutionale de dizolvare a Parlamentului, iar decizia de suspendare a presedintelui Igor Dodon nu s-a bazat pe Constitutie. De asemenea, investirea Maiei Sandu in functia de premier, in 8 iunie, a respectat termenul legal, mai spun expertii, potrivit Radio Chisinau.

Radu Banciu, despre excluderea lui Dragnea din PSD: Partidul asta a acceptat toti penalii. Dar ce altii nu au condamnari? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, excluderea lui Liviu Dragnea din calitatea de membru al PSD ca urmare a condamnarii la inchisoare.

Surse: Pe cine sustine Viorica Dancila in functiile din PSD

Liderii PSD s-au reunit la Neptun pentru o intalnire de lucru in care sa puna pe tapet planurile partidului pentru perioada urmatoare. Astfel, se discuta despre ouparea functiilor ramase vacante in PSD, dar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )