Libnet.ro
UNICEF

22:30

CTP: Cel mai potrivit nume ar fi Paul al lui Basescu, nu Al Romaniei Paul

Antena3 Antena3,
CTP: Cel mai potrivit nume ar fi Paul al lui Basescu, nu Al Romaniei Paul

CTP: Cel mai potrivit nume ar fi Paul al lui Basescu, nu Al Romaniei Paul. continuă pe Antena3

Business Report: Contribuabilul corect, taxat de ANAF cu legi si plati suplimentare; Top tranzactii cu terenuri agricole in Romania. Cel mai scump a depasit 1 milion de euro; Scutire de impozit pentru masinile hibride si electrice in 2016

Romanii nu muncesc pe 2 lei pe ora, ci pe 4 lei. 1,22 milioane de romani sunt platiti in mana cu aproximativ 4 lei pe ora, potrivit informatiilor. Incompatibilitatea administrator - functionar public trebuie sa dispara. Energia este cel mai important sector economic al Romaniei, poate chiar.

Cel mai mare actionar minoritar al CME, detinatoarea ProTV, vrea vanzarea companiei

Eric Semler, detinatorul TCS Capital Management LLC, cel mai mare actionar minoritar al Central European Media CME), nu este multumit de directia actuala a companiei, potrivit site-ului seekingalpha. com.

Printul Harry este cel mai dorit burlac in 2015

Printul Harry a fost numit cel mai dorit burlac din lume in 2015, titlu pe care cel de-al cincilea mostenitor la tronul Marii Britanii l-a preluat de la George Clooney.

Leul a ajuns la cel mai slab nivel

Valoarea leului, in raport cu moneda euro, a ajuns, joi, la cel mai slab nivel din ultimele 11 luni.

A murit cel mai mare handbalist roman al tuturor timpurilor

Gheorghe Gruia, cel mai mare handbalist roman din istorie, s-a stins din viata in Mexic la varsta de 75 de ani.

FuckUp Nights: evenimentul care iti arata cum un esec poate deveni cel mai mare succes

Un procent destul de mare mai exact 65%) al antreprenorilor romani considera frica de esec in continuare a fi un obstacol major in Romania, dupa EY Entrepreneurship Barometer 2015. Conform lor, societatea nu ne vede inca cu ochi buni atunci cand gresim, iar asta ne impiedica sa incepem. Paradoxal, romanii fac parte si dintre europenii [] .

Cel mai atractiv gadget produs de chinezi e disponibil global

Intr-o piata in care sunteti bombardati zilnic cu optiuni, ZTE Axon Mini Premium reuseste sa iasa in evidenta fara a fi foarte scump. in urma cu cateva luni au inceput sa circule pe internet informatii cum ca ZTE Axon Mini ar fi urmat sa fie primul smartphone cu Force Touch, inainte ca Apple sa-si fi [] .

Pretul petrolului, la cel mai scazut nivel din ultimii sapte ani

Pretul petrolului a atins, marti, cel mai scazut nivel din ultimii sapte ani, astfel ca la bursa de la New York cotatia barilului de titei WTI a coborat sub pragul de 37 de dolari, iar cotatia barilului Brent din Marea Nordului a coborat sub pragul de 40 de dolari.

FOTOGALERIE USS Zumwalt, cel mai mare distrugator construit vreodata de SUA, intra in teste in Oceanul Atlantic

Cel mai mare distrugator construit vreodata de Marina SUA, cu o lungime de aproape 190 de metri, o greutate de 15. 000 de tone si un cost estimat la 4,4 miliarde de dolari, a inceput luni deplasarea pe raul Kennebec din Maine catre Oceanul Atlantic, unde va incepe etapa de teste inainte de a alatura flotei americane in decursul anului 2016, scrie The Telegraph.

S-a lansat oficial cel mai ieftin telefon cu Windows 10 si 4G LTE

Pe parcursul acestui an, cei de la Microsoft au facut mai multe anunturi legate de smartphone-uri cu Windows 10, dar abia acum este lansat oficial cel mai ieftin telefon. Pe langa terminale de varf, precum Lumia 950 si Lumia 950 XL, cei de la Microsoft sunt constienti de castigurile care se ascund in spatele smartphone-urilor [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )