Libnet.ro
UNICEF

22:15

CTP, despre evolutiile Simonei Halep in turneul de a Madrid: Ce mult a trecut de cand n-am mai numit-o Mangusta!

Adevărul Adevărul,
CTP, despre evolutiile Simonei Halep in turneul de a Madrid: Ce mult a trecut de cand n-am mai numit-o Mangusta!

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de tenis de la Madrid, unde o va intalni azi pe slovaca Dominika Cibulkova. continuă pe Adevărul

CTP despre evolutiile Simonei Halep in turneul de a Madrid: Ce mult a trecut de cand n-am mai numit-o Mangusta!

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de tenis de la Madrid, unde o va intalni azi pe slovaca Dominika Cibulkova.

Ascensiune fulminanta a Simonei Halep la Madrid: de la wild card la titlu

Simona Halep a reusit in trei ani sa ajunga de la o jucatoare invitata sa joace pe tabloul principal la Madrid la o jucatoare care a cucerit titlul la turneul din capitala Spaniei, turneu patronat de Ion Tiriac.

Primele declaratii ale Simonei Halep, dupa ce a castigat turneul de la Madrid

Succes urias pentru Simona Halep la turneul WTA de la Madrid. La scurt timp, dupa ce a primit trofeul din mainile Nadiei Comaneci, jucatoarea de tenis a transmis un mesaj emotionant.

CTP, despre meciul dintre Simona Halep si Irina Begu din sferturile turneului de la Madrid: Vor iesi niste scantei superbe

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre viitorul meci dintre jucatoarele romance de tenis Simona Halep si Irina Begu din cadrul sferturilor turneului de la Madrid, afirmand ca partida va fi una foarte.

Patricia Tig, invinsa de Samantha Stosur in sferturile turneului de la Madrid. Australianca va juca sambata impotriva Simonei Halep

Patricia Tig, locul 134 WTA, nu a reusit sa se califice in sferturile turneului de la Madrid. Aceasta a pierdut meciulin fataSamanthei Stosur, locul 23 WTA,scor6-3, 6-4, potrivit.

TENIS: Patricia Tig s-a oprit in sferturile de finala la Turneul Madrid Mandatory

Tenisul feminin romanesc a dominat zile bune puternicul Turneu din Capitala Spaniei cu patru sportive ajunse pana in faza sferturilor de finala la Madrid Mandatory. Joi seara aventura s-a incheiat si pentru Patricia Tig. Jucatoarea noastra s-a inclinat in fata sportivei Samantha Stosur28 WTA) care s-a impus in minimum de seturi: 6-4, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )