Libnet.ro
UNICEF

17:45

CTP, prima reactie dupa eliminarea Simonei Halep: A fost incapabila sa tina mingea in teren

Antena3 Antena3,
CTP, prima reactie dupa eliminarea Simonei Halep: A fost incapabila sa tina mingea in teren

Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor iN DIRECT la Digi Sport 2. Romanca a pierdut in fata Elinei Svitolina in ultima etapa din Grupa Rosie la. continuă pe Antena3

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor: Sunt bucuroasa ca plec in vacanta

Simona Halep a venit zambitoare la conferinta de presa dupa meciul pierdut in fata Elinei Svitolina si s-a declarat optimista in privinta sanselor de a fi numarul 1 mondial la sfarsitul.

Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a parasit pentru al treilea an consecutiv Turneul Campioanelor dupa faza grupelor, dar spune ca nu va lasa rezultatele slabe din Singapore sa-i umbreasca performantele din 2017.

E inexplicabil pentru mine!. Reactia lui Cristian Tudor Popescu, dupa infrangerea Simonei Halep

Caroline Wozniacki 27 ani, 6 WTA) a facut un meci aproape perfect, castigand in doar 63 de minute si asigurandu-si calificarea in semifinale. De partea cealalta, Halep a gresit.

CTP, dupa victoria Simonei Halep: Sportul dracului, tenisul asta!

Cristian Tudor Popescu a salutat victoria Simonei Halep obtinuta in fata Carolinei Garcia, in primul meci al Grupei Rosii, de la Turneul Campioanelor.

FOTO Dragoste cu un urias! Cine este iubitul Elinei Svitolina, ucraineanca care ii poate rapi Simonei Halep calificarea in semifinalele turneului Campioanelor

Elina Svitolina este adversara de azi a Simonei Halep, in ultimul meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor, care se desfasoara la Singapore.

FOTO Dragoste cu un urias! Cine este iubitul Elinei Svitolina, ucraineanca ce ii poate rapi Simonei Halep calificarea in semifinalele turneului Campioanelor

Elina Svitolina este adversara de azi a Simonei Halep, in ultimul meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor, care se desfasoara la Singapore.

Premierul Tudose, prima reactie la raportul Comisiei Europene: Impozitul pe venit va fi redus la 10%-VIDEO

Premierul Mihai Tudose a avut o prima reactie duparaportul intocmit de Comisia Europeana, incare se vorbeste despre o posibila scadere a impozitului pe venit la 12%. Premierul.

CTP, dupa esecul usturator al Simonei Halep: A ramas inerta si a continuat cu aceleasi smucituri necalibrate

Simona Halep a suferit un esec dur in meciul cu daneza Caroline Wozniacki, scorul 6-0, 6-2 fiind mai mult decat neasteptat.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa infrangerea cu Wozniacki: A fost una dintre cele mai proaste zile ale mele

Simona Halep a facut declaratii dupa infrangerea usturatoare cu Wozniacki. Sportiva a afirmat ca a fost una dintre cele mai proaste zile ale sale. Cred ca a fost una dintre cele mai proaste.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa esecul usturator de la Singapore. Cum explica liderul mondial WTA infrangerea din fata Carolinei Wozniacki

Simona Halep a fost invinsa de Caroline Wozniacki de o maniera total neasteptata si trebuie sa invinga in ultimul meci pentru a merge in semifinale.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )