Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce mesaj i-a transmis Marcel Toader Mariei Constantin de ziua sa de nume

B1 B1,
Ce mesaj i-a transmis Marcel Toader Mariei Constantin de ziua sa de nume

Marcel Toader a tinut sa-i transmita un mesaj de felicitari fostei sale sotii cu ocazia zilei onomastice. Chiar daca nu sunt in cele mai bune relatii, Marcel Toader a tinut sa-i transmita un. continuă pe B1

Nu se astepta nimeni la asta! Ce i-a transmis Marcel Toader sotiei sale, in plin scandal

Maria Constantin a avut parte de o maresurpriza de ziua numelui, Sfanta Maria, din partea sotului ei. in ciuda scandalului televizat aflat in plina desfasurare, Marcel Toader a tinut sa-i.

Culisele telenovelei mondene: Marcel Toader si Maria Constantin urmaresc sa scoata bani multi de la posturile TV

Un psiholog a analizat scandalul medicatic desfasurat dintre Marcel Toader si Maria Constantin. Psihologul Cezar Laurentiu Cioc a declarat pentru Libertatea ca interesul mondenitatilor cu pricina ar fi.

Detalii picante din mariajul dintre Marcel Toader si Maria Constantin: N-au mai facut amor de un an de zile

Divortul anuntat dintre Marcel Toader si Maria Constantin scoate la iveala toate picanteriile din viata de cuplu a celor doi. Potrivit Click, omul de afaceri s-ar fi plans apropiatilor ca el si.

Prietena Gabrielei Cristea, dezvaluiri despre casnicia lui Marcel Toader cu Maria Constantin: Ea nu a mai cotizat!

Intre Marcel Toader si Maria Constantin nu mai exista sanse de impacare. Afaceristul a dezvaluit ca sotia sa l-ar fi inselat de mai multe ori pe perioada caniciei lor. Prietena fostei sale.

Reactia Mariei Constantin dupa ce Marcel Toader a dezvaluit ca ea s-ar fi iubit cu Augustin Viziru: Ma vede lumea ca-s bine, dar nu stie ce e cu mine

Maria Constantin a reactionat la cateva ore dupa ce Marcel Toader a dezvauit ca sotia sa, cantareata, s-ar fi iubit cu Augustin Viziru, chiar in timp ce erau casatoriti. Artista pare.

Marcel Toader a dezvaluit cine este amantul Mariei Constantin. E insurat si are copii

Pentru prima data, Marcel Toader iese la rampa cu acuzatii si dezvaluiri. Omul de afaceri este gata sa dea cartile pe fata cu orice risc si sa spuna adevarul despre relatia cu Maria.

Mama Mariei Constantin face lumina: Marcel m-a sunat la unu noaptea ca sa-mi spuna ca divorteaza

Pe 13 septembrie, Marcel Toader 55 de ani) si Maria Constantin 30 de ani) vor semna actele de divort la notar. Afaceristul si cantareata vor pune capat unei relatii de patru ani si unei casnicii care pe.

Caru' cu vedete: Ce salariu urias castiga lunar Teo Trandafir de la Kanal D; Marcel Toader: N-am mai facut sex de un an cu Maria; Actrita Meghan Markle a facut primele dezvaluiri despre relatia cu Printul Harry si despre nunta

Cati bani ajunsese sa castige lunar Maria Constantin! Marcel Toader a aratat extrasul de cont si a dezvaluit de unde a pornit cantareata. Marcel Toader a explicat ca succesul Mariei Constantin pe plan profesional i s-a datorat lui, in mare masura. Incredibil! Ce bine arata Van Damme la 56 de ani! Erou al filmelor de actiune, Jean-Claude Van Damme este la fel de musculos ca in tinerete. Recent, starul a iesit pe strada la bustul gol.

Marcel Toader a facut public numele celui cu care l-ar fi inselat Maria Constantin. Este un nume celebru in showbiz

Marcel Toader a facut public, la Acces direct, numele celui cu care Maria Constantin l-a inselat. Toader spune ca Maria ar fi avut o aventura cu Augustin Viziru. Am.

Rasturnare de situatie in cazul divortului intre Maria Constantin si Marcel Toader

Marcel Toader si Maria Constantin divorteaza, insa asta nu mai e pentru nimeni o noutate. Dezvaluirile despre lucurile mai putin bune din relatia lor curg pe banda rulanta, si iata ca o noua acuzatie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )