Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cum afecteaza demisia lui Ponta economia Romaniei

Adevărul Adevărul,
Cum afecteaza demisia lui Ponta economia Romaniei

Caderea Guvernului Ponta are un impact neutru sau marginal in acest an, economiei Romaniei fiind intr-o stare buna, considera economistii, insa avertizeaza asupra consecintelor daca instabilitatea politica se va mentine pe o perioada mai indelungata de timp. continuă pe Adevărul

Bilant negru: Victor Ponta a demisionat dupa ce a distrus economia Romaniei

Premierul demisionar Victor Ponta a dus o lupta continua cu mediul economic privat in cei patru ani cat a condus Guvernul. Fortat de strada sa paraseasca postul, el lasa in urma un bilant negru, care a culminat cu distrugerea celei mai mari companii romanesti de asigurari.

Care sunt pasii formarii unui nou Guvern dupa demisia lui Ponta

Dupa demisia lui Victor Ponta din functia de premier trebuie parcursi mai multu pasi pana la constituirea unui nou Guvern. Potrivit articolului 107 din Constitutia Romaniei, presedintele va desemna un alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar, pentru a indeplini atributiile primului-ministru, pana la formarea noului Guvern. Practic, conform Constitutiei, presedintele Klaus Iohannis poate numi premier interimare pe oricare dintre membrii Guvernului demisionar, nu neaparat pe Victor Ponta. Perioada de interimat este de cel mult 45 de zile. Intre timp, presedintele trebuie sa inceapa negocieri cu principalele partide parlamentare pentru formarea unui nou Guvern.

Foto. DEMISIA lui PONTA , pe BREAKING NEWS in presa internationala

Demisia lui Victor Ponta reprezinta cel mai important eveniment al momentului, relatat in regim de Breaking News de presa internationala.

Basescu saluta pe Facebook demisia lui Ponta: A facut ce trebuia sa faca

Fostul presedinte Traian Basescu a salutat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, demisia primului ministru: Victor Ponta a facut ce trebuia sa faca. Multumesc!, a scris Traian Basescu. Coincidenta face ca Victor Ponta sa isi anunte demisia chiar de ziua de nastere a fostului sef al statului. Traian Basescu implineste, miercuri, 64 de ani.

Reactie la cald: De ce va disparea Oprea definitiv si cine castiga din demisia lui Ponta

Pus in fata unor proteste de strada care, dupa marsul de marti cu peste 25. 000 de participanti, se anuntau de lunga durata si de dimensiuni istorice, Victor Ponta si-a dat demisia. Orice intarziere ar fi reprezentat o adevarata catastrofa pentru guvernul pe care-l conducea, dar si pentru PSD. De aici, reactia prompta a lui Liviu Dragnea care i-a cerut depunerea mandatului, cu scopul evident de a reduce cat mai mult pagubele de imagine pentru partid.

SURSE: Dragnea si Zgonea i-au cerut azi noapte demisia lui Ponta

Liviu Dragnea si Valeriu Zgonea i-au cerut azi noapte demsia premierului Victor Ponta intr-o discutie extrem de tensionata, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Aceasta discutie a avut loc pe fondul protestelor masive din Bucuresti. Marti seara, peste 25. 000 de oameni i-au cerut demisia lui Victor Ponta, Gabriel Oprea dar si a primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone in urma tragediei de la clubul Colectiv.

UPDATE. PNL cere alegeri anticipate, dupa demisia lui Ponta

Co-presedinta PNL, Alina Gorgiu, a declarat, dupa sedinta de urgenta, in urma demisiei premierului Ponta, ca liberalii solicita alegeri anticipate - solicitam asta inca din ianuarie 2015.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )