Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a ajuns Pascal Bruckner unul dintre cei mai cunoscuti scriitori contemporani din lume. Artistul si-a dezvaluit secretele la Cluj

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns Pascal Bruckner unul dintre cei mai cunoscuti scriitori contemporani din lume. Artistul si-a dezvaluit secretele la Cluj

Pascal Bruckner, autorul romanelor Luni de fiere si Hotii de frumusete, a vorbit pentru studentii Facultatii de Litere din Cluj despre metodele pe care le foloseste pentru a gasi inspiratie atunci cand scrie si a explicat cum se poate compune o opera originala, in conditiile existentei a 2. 000 de ani de literatura. continuă pe Adevărul

Pascal Bruckner, despre Herta Muller si Mircea Cartarescu: Nu cunosc cartile celor doi

Invitat special la Targul de carte Gaudeamus, Pascal Bruckner, unul dintre cei mai in voga scriitori francezi ai momentului, a declarat ca nu a citit nici o carte scrisa de Herta Muller sau Mircea Cartarescu.

Unul dintre cele mai mari MISTERE ale Pamantului a fost dezlegat

Un nou studiu al cercetatorilor a dezlegat unul dintre cele mai mari mistere ale Pamantului: Ce se afla in interiorul lui?Acestia au descoperit ca miezul Pamantului contine o cantitate de 0,1-0,8% carbon.

Formula 1 in alerta. Sao Paolo, unul dintre cele mai violente orase din lume

Presa internationala rezerva spatii semnficative Marelui Premiu al Braziliei de la finalul acestei saptamani, dar subiectul central nu este de fiecare data lupta pentru titlul mondial.

Unde se ascund cei mai multi MICROBI in casa. Obiectul care este de 200. ...

Un studiu arata ca unul dintre cele mai folosite obiecte de bucatarie este de 200. 000 de ori mai murdar decat colacul vasului de toaleta, cele 10 milioane de bacterii aflate pe 2,5 centimetri patrati din suprafata lui prezentand riscul sindromului Guillaun-Barre, care poate duce, in final, la paralizie, potrivit Mediafax. Descoperirea cercetatorilor americani se refera la buretele de vase, expertii identificand legaturi intre bacteriile de pe bureti, carpe si suporturile din lemn pentru .

Pascal Bruckner vine la Cluj in 22 noiembrie.

Cunoscutul romancier si eseist francez Pascal Bruckner, un intelectual angajat in social, va veni la Cluj in data de 22 noiembrie. Evenimentul este organizat de Libraria Carturesti si de la Institutul Francez si marcheaza 12 ani de activitate pentru librarie. Dorim sa le multumim partenerilor de la Institutul Francez pentru ajutorul dat in organizarea acestui eveniment de exceptie, spun reprezentantii librariei. Literatul francez va participa la o dezbatere, moderata de Alexandra Ionel, appoi .

Dan Diaconescu, Mihail Neamtu si Crin Antonescu, liderii politici cu cele mai multe minute la TV in luna octombrie 2012

MediaTRUST, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare, prezinta liderii politici cu cele mai multe minute petrecute in platourile de televiziune din octombrie, luna premergatoare campaniei electorale, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Avem printre cei mai putini medici din Europa

Romania are printre cei mai putini medici din Europa, potrivit unui raport al Comisiei Europene. Tara noastra se situeaza pe locul al patrulea in topul tarilor europene cu cel mai mic numar de medici pe cap de.

Are cei mai multi miliardari dar este cel mai sarac stat din State

Un raport recent indica statul California ca fiind cel mai sarac stat american, in ciuda faptului ca aici se regasesc cei mai multi miliardari de pe continentul nord-american. Conform unui studiu eliberat de Biroul.

Studiu: Tinerii sunt cei mai agresivi soferi

Soferii tineri sunt mai agresivi decat restul conducatorilor auto, se arata in ultimul studiu realizat de Goodyear. Potrivit rezultatelor, barbatii sunt mai inclinati catre un comportament periculos decat femeile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )