Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cum a ajuns o romanca sa fie cea mai buna jucatoare de fotbal tenis din lume

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns o romanca sa fie cea mai buna jucatoare de fotbal tenis din lume

Putina lume stie ca dintre disciplinele sportive unde avem cele mai bune jucatoare din lume se numara si fotbal tenisul. continuă pe Adevărul

WTA: Simona Halep si Bianca Andreescu, nominalizate pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lui 2019

Castigatoare de Grand Slam, Simona Halep si Bianca Andreescu au fost nominalizate de WTA la titlul de cea mai buna jucatoare a anului 2019. Pe lista se mai afla Ashleigh Barty, Naomi Osaka si Karolina Pliskova.

Cea mai buna alternativa la Tesla vine de la BMW: cat de bun este noul i4

Daca erai in cautarea unei masini electrice de invidiat si nu te grabesti foarte tare, iminentul BMW i4 pare sa fie cea mai atractiva alternativa pentru Tesla. in teorie, este programata.

De cand ar creste din nou salariul minim. Iata de ce nu este cea mai buna veste pentru romani

Salariul minim pe economie ar putea creste din nou. Promisiunea este facuta de vechiul guvern si analizata de cabinetul Orban. De cand s-ar majora? De ce nu este cea mai buna veste pentru romani? De cand ar creste din nou salariul minim? De ce nu este cea mai buna veste? Se discuta din nou despre .

VREMEA. Directorul ANM: Discutam despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 100 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Matee.

CORESPONDENTA DIN LONDRA ALEXANDRU DIDEA, WORKSPACE STUDIO: Economia romaneasca este cea mai buna din UE

Workspace Studio, companie specializata in solutii de fitout si mobilier de birou, a realizat, in 2018, proiecte de amenajari de birou in valoare de 5,5 milioane de euro, iar pentru 2019 estimeaza o cifra de afaceri care va depasi 8 milioane de euro, a declarat Alexandru Didea, Managing Partner Workspace Studio.

VREMEA. Avertisment de ultima ora de la meteorologi: Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Matee.

Director ANM: Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Mateescu, director general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Alina Stoica, cea mai temuta femeie interlop din Spania. Ce se intampla acum cu Spaima Madridului

Romanca supranumita Spaima Madridului se numeste Alina Stoica si a ajuns sa fie cunoscuta in lumea infractorilor de peste hotare. Aceasta a devenit cea mai temuta femeie-interlop din Spania, fiind originara din Galati si incetul cu incetul si-a croit un drum prin comunitatea infractionala din respectiva tara. De curand s-a aflat si ca femeia si-a .

FOTOCum s-a derulat prima parte a colaborarii romano-spaniole derulata de Colegiul Tehnic Edmond Nicolau. Participanta: Cea mai buna experienta din viata mea

Primul schimb de tineri romano-spaniol, din cadrul proiectului Challenge to change, Challenge to exchange Alternative for a Healthy Inclusive Society, realizat cu sprijinul Comisiei Europene in cadrul Programului Erasmus+ s-a finalizat cu succes.

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )