Libnet.ro
UNICEF

01:05

Director ANM: Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Adevărul Adevărul,
Director ANM: Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Mateescu, director general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

VREMEA. Avertisment de ultima ora de la meteorologi: Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Matee.

VREMEA. Directorul ANM: Discutam despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 100 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Matee.

Cea mai GREA IARNA din ULTIMII 100 DE ANI. Director ANM: Frigul ar putea tine pana la finele lunii APRILIE

Iarna isi va intra in curand in drepturi depline si va fi, potrivit ANM, cea mai aspra din ultimii 100 de ani. Avertismentul a fost lansat luni chiar de catre directorul general al ANM, Elena.

Anunt important de la ANM! Iarna grea in Romania. Cand vin ninsorile si gerul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarea perioada. Dupa ce ne-am obisnuit cu temperaturi mult mai ridicate decat media normala pentru aceasta perioada, meteorologii anunta ca valorile termice vor cobori sub zero grade Celsius spre finalul lunii noiembrie. ANM: Nu putem exclude episoadele mai scurte cu fenomene severe Meteorologii anunta ca .

Cea mai cumplita iarna din istoria Romaniei! O intreaga familie cu 12 copii a murit de frig. Deszapezire cu tancurile armatei

Romania a fost lovita de numeroase ori de ierni extreme. in ultimul secol, romanii au fost testati si au avut parte de nameti inalte de cinci metri si viscole care au durat saptamani in sir. Care au fost cele mai grele ierni? Cea mai cumplita iarna din Romania Pe timpul in care nu existau avertizarile .

P La Telekom Romania, iarna aceasta, clientii se pot bucura de Smartphone-uri la 0 euro, televiziune cu 50% reducere sase luni si HBO gratuit un an de zile

Iarna aceasta, Telekom continua sa raspunda la intrebarea Ce-si doresc romanii? cu servicii si oferte in linie cu asteptarile clientilor in materie de simplitate, digitalizare, calitate si pret. Succesul ofertelor destinate clientilor rezidentiali, anuntate in a doua parte a anului Mobil Nelimitat, Smart WiFi), ofera cadrul perfect pentru continuarea lor si in perioada sarbatorilor de iarna.

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

Cea mai atipica prezentatoare de la TVR. Are corpul plin de muschi de culturist

Diana Preda este, fara doar si poate, cea mai atipica prezentatoare de la Televiziunea Romana. Asta deoarece are corpul plin de muschi de culturist. Uite cum arata! .

Klaus Iohannis: Momentul 10 august a fost cea mai grava interventie a statului de la mineriade incoace

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis, a afirmat, marti, ca 10 august 2018 a fost cea mai grava interventie a statului impotriva cetatenilor de la mineriada incoace. Nu.

Raport Salvati Copiii: Peste 150.000 de copii romani merg la culcare flamanzi, iar Romania are cea mai mare rata a mortalitatii in randul copiilor din UE

Romania are cea mai mare rata a mortalitatii in randul copiilor din Uniunea Europena, peste 150. 000 de copii merg seara la culcare flamanzi, iar deprivarea materiala severa in randul copiilor sub 6 ani 21,5%) este cea mai ridicata din UE media este de 5,9%), arata un raport privind drepturile copilului in Romania, realizat de Organizatia Salvati Copiii Romania si Avocatul Poporului. Situatia copilului din Romania ramane una critica, cu peste o treime dintre copii traind sub pragul saraciei si cu un clivaj cronic intre urban si rural in ceea ce priveste drepturile de baza sanatate, educatie, viata, arata raportul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )