Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cum a ajuns Trump sa se infecteze cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns Trump sa se infecteze cu noul coronavirus

Presedintele Donald Trump a contractat noul coronavirus dupa luni bune in care el si oamenii din jurul sau - familia, angajatii, colaboratorii etc. - nu au luat masurile minime anti-coronavirus, cum ar fi purtarea mastii sanitare si evitarea multimilor, mai ales in spatiile inchise. continuă pe Adevărul

De ce unii nu cred ca Trump este infectat cu noul coronavirus

Presedintele american Donald Trump s-a internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, dar nu toata lumea crede ca este bolnav.

Le-au dat virusul? Antrenorul CSA Steaua arata cu degetul spre FCSB pentru infectarile cu noul coronavirus

Nu mai putin de noua jucatori de la CSA Steaua au fost testati pozitiv cu noul coronavirus inaintea meciului cu Dinamo 2 din etapa a 4-a in Liga 3 Seria 4).

Marcel Ciolacu, infectat cu noul coronavirus? Ce spun rezultatele testului COVID-19

Momente extrem de tensionate pentru mai multi membri PSD, printre care si liderul acestora, Marcel Ciolacu. Dupa ce au intrat in contact cu trei lideri PSD din Salaj, infectati cu COVID-19, cei vizati si-au facut testul COVID-19, iar intre timp s-au autoizolat. Care sunt rezultatele testelor COVID-19 Liderii PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile .

Din spital, Trump cere Congresului, pe Twitter, sa adopte noul program de stimulare a economiei afectata de noul coronavirus

Presedintele american Donald Trump a presat sambata Congresul, pe Twitter, sa adopte noul program de stimulare a economiei afectata de epidemia de coronvirus, in conditiile in care administratia sa si democratii din Congres nu reusesc sa ajunga la un compromis, relateaza CNBC.

Ce se intampla daca Donald Trump nu se poate prezenta la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie?

Internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, presedintele american Donald Trump da asigurari ca se va insanatosi in cateva zile. in caz contrar, Statele Unite intra intr-o situatie foarte delicata, cu aspecte nemaiintalnite.

Managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, testat pozitiv cu noul coronavirus

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, a fost testat pozitiv cu coronavirus, la fel ca si fosta consiliera Kellyanne Conway, relateaza New York Times si News. ro.

Presedintele Donald Trump, transportat de urgenta la spital, cu un elicopter, dupa ce s-a infectat cu coronavirus

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost transportat de urgenta la spital, cu un elicopter al Marinei, la nici 24 de ore dupa ce a anuntat oficial ca a fost infectat cu coronavirus.

Donald si Melania Trump, infectati cu coronavirus. Ce mesaj au transmis, dupa diagnosticul medicilor

Veste soc de la Casa Alba! Donald si Melania Trump sunt infectati cu coronavirus tocmai in momentul in care presedintele Statelor Unite ale Americii are nevoie de afisarea sa publica in cadrul dezbaterii cu oponentul sau Joe Biden. Donald si Melania Trump au coronavirus. Mesajul presedintelui SUA imbolnarirea sotilor de la Casa Alba cu coronairus .

Noul coronavirus face legea la Casa Alba.Managerul de campanie al lui Trump si fosta consiliera Conway, infectati cu SARS-CoV-2

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, a fost testat pozitiv cu coronavirus, la fel ca si fosta consiliera Kellyanne Conway, relateaza New York Times.

Primul mesaj transmis de presedintele Donald Trump, de pe patul de spital

Presedintele american Donald Trump, internat vineri seara in spital cu COVID-19, a postat pe contul sau de Twitter un mesaj in care scrie imi merge bine, cred! Multumesc tuturor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )