Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cum arata cea mai rapida masina din lume (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Cum arata cea mai rapida masina din lume (FOTO, VIDEO)

Merge parca zboara! Cu 1. 500 de cai putere sub capota, Bugatti Chiron poate accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de 2,5 secunde si poate atinge o viteza maxima de aproape 420 km/h. Un astfel de. continuă pe B1

Cea mai rapida masina electrica din lume pare scoasa din filmele SF [VIDEO]

Cea mai rapida masina electrica din lume, cunoscuta ca TC-X, matura pe jos cu Tesla si pare scoasa din filmele SF ale anilor 1970. Tesla a detinut o perioada recordul pentru cea mai rapida masina electrica din lume la capitolul acceleratie, insa lucrurile s-au schimbat in urma cu cateva zile. Masina despre care vorbim acum, [].

Cea mai ieftina masina electrica din lume e mai buna decat ai crede

Cea mai ieftina masina electrica are un pret infim pe langa modelele actuale si vine cu performante destul de bune.

Chinezii lanseaza cea mai ieftina masina electrica din lume. Cat costa si ce autonomie are

Intr-o lume in care masinile electrice devin din ce in ce mai necesare si mai raspandite, China nu e primul stat care iti vine in minte atunci cand te gandesti la acest mod de deplasare.

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile!

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai buni investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business Insider. Rogers.

Simona Halep, pe locul zece in ierarhia celor mai platite sportive din lume

Simona Halep ocupa locul 10 in clasamentul sportivelor cel mai bine platite din lume, in perioada 1 iunie 2016 - 1 iunie 2017, intocmit de revista Forbes. Jucatoarea romana de tenis a obtinut in perioada respectiva 6,2 milioane de dolari, 4,7 milioane din premii si 1,5 milioane din sponsorizari.

Cea mai rece temperatura din tara, in plina vara. Cate grade au fost la Miercurea Ciuc

Temperaturi de toamna tarzie, in plina vara. La Miercurea Ciuc, termometrele au aratat miercuri dimineata 10 grade, cea mai rece temperatura din tara. in paralel, la Brasov erau.

Presedintele interimar al USR face un apel catre Nicusor Dan sa revina in USR: Este cea mai importanta persoana din partid/ Nicusor Dan: Nu ma intorc intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat am vorbit in campania electorala

Presedintele interimar al USR, Elek Levente, a facut, luni, un apel catre Nicusor Dan sa revina in formatiunea politica, afirmand ca, in opinia sa, el este cea mai importanta persoana din partid si ca nu vrea sa se gandeasca la varianta in care mai multi membri ai USR ar putea sa plece, urmandu-l pe fostul lider, relateaza News. ro. Nicusor Dan a declarat in schimb, la Parlament, ca nu va reveni intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat in campania electorala si anunta ca in cazul in care partidul reconsidera si spune ca pe initiativa de modificare a Constitutiei pentru redefinirea familiei nu are o pozitie unitara, atunci revine in formatiunea politica.

Simona Halep, pe locul zece in ierarhia celor mai bine platite sportive din lume

Simona Halep ocupa locul 10 in clasamentul sportivelor cel mai bine platite din lume, in perioada 1 iunie 2016 - 1 iunie 2017, intocmit de revista Forbes. Jucatoarea romana de tenis a obtinut in perioada respectiva 6,2 milioane de dolari, 4,7 milioane din premii si 1,5 milioane din sponsorizari.

Apel catre Nicusor Dan sa revina USR: Este cea mai importanta persoana din partid

S-a incheiat referendumul intern din USR, unde 52,7% dintre membrii partidului au votat pentru pozitionarea partidului fata de initiativa de modificare a Constitutiei initiata de Coalitia pentru.

Secretul celui mai frumos corp din lume. De ce nu are Elle Macpherson celulita

Australianca Elle Macpherson a fost supranumita Trupul, datorita masurilor ideale, 109-76-106, la inaltimea de 1,83 metri. Nimeni nu a stiut exact pana acum care este secretul trupului ei.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )