Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cum arata cyber-rapirea? Datele sunt cele mai importante, iar rascumpararea se plateste in Bitcoin, moneda webului

Adevărul Adevărul,
Cum arata cyber-rapirea? Datele sunt cele mai importante, iar rascumpararea se plateste in Bitcoin, moneda webului

In era in care Internetul este coloana vertebrala a stocarii datelor si comunicatiilor, cativa oameni s-au gandit sa fie rapitori. Rapitori de date si cer bani virtuali pentru a nu ti le sterge. Practica nu e noua, dar astfel de infractori au ajuns sa foloseasca programe mai bune de criptare. Si multumita monedei virtuale bitcoin sunt si aproape imposibil de gasit. continuă pe Adevărul

Turistii au votat. Care sunt cele mai slab cotate aeroporturi din lume

Cel mai mare aeroport din Philipine, Manila, a fost votat pentru a doua oara drept cel mai slab cotat aeroport din lume, potrivit cititorilor site-ului de calatorii Guide to Sleeping at Airports , scrie Telegraph. co. uk .

FOTO Care sunt cele mai frumoase orase din lume

San Miguel de Allende din Mexic ocupa primul loc intr-un top al celor mai frumoase orase de pe Glob realizat de cititorii revistei Conde Nast Traveler.

FOTO Cele mai spectaculoase gari din lume

Gara centrala din Milano, Estacion de Atocha si Grand Central din New York sunt doar trei dintre cele mai frumoase statii feroviare din lume, locuri care si-au castigat celebritatea prin designul revolutionar si utilitatea insemnata.

FOTO Salbaticia, in cele mai frumoase imagini ale lui 2013

Castigatorii premiilor pentru Wildlife Photographer of the Year au fost anuntati. Competitia anuala, sustinuta de Muzeul Istoriei National din Anglia si BBC Worldwide, alege cele mai bune imagini din toata lumea pentru creativitatea, maiestria si complexitatea tehnica.

FOTO A murit in saracie, suferinta si mizerie dupa ce a construit cele mai impunatoare cladiri din orasul in care traia

A construit cele mai impunatoare cladiri, dar a murit in saracie, suferinta si mizerie. Este vorba despre Szantay Lajos, cel ce a dat orasului de la Mures atata stralucire.

FOTO Povestea arhitectului care a murit in saracie, desi a construit cele mai impunatoare cladiri din Arad

A construit cele mai impunatoare cladiri, dar a murit in saracie, suferinta si mizerie. Este vorba despre Szantay Lajos, cel ce a dat orasului de la Mures atata stralucire.

FOTO Top 10 cele mai inteligente celebritati de la Hollywood

Manechinele, actorii si muzicienii sunt perceputi, in majoritatea cazurilor, ca avand o inteligenta sub medie, din cauza faptului ca showbizul este considerat un domeniu superficial sau din cauza personajelor pe care le interpreteaza. Cu toate acestea, unele celebritati surprind cu inteligenta lor, avand un IQ peste medie, scrie Business Insider.

METEO Weekend cu vreme frumoasa. Soarele va straluci in cele mai multe dintre regiuni

Vremea va incepe sa se incalzeasca, astfel ca in acest weekend ne putem bucura de timp frumos. in cea mai mare parte a tarii vor disparea norii, iar temperaturile se vor apropia de cele normale pentru aceasta perioada.

Dansez pentru tine, noul sezon. Cele mai interesante momente ale serii

Noul sezon al emisiunii Dansez pentru tine incepe vineri seara, la PRO TV. Cele opt cupluri se vor lupta pentru premiul cel mare, iar dansatorii vor fi profesionisti.

Dupa ultimele rezultate, Romania a urcat in Top 30 cele mai bune echipe din lume

Nationala Romaniei a reusit sa ocupe o pozitie mai buna in clasamentul FIFA, urcand pana pe locul 29, dupa rezultatele din ultima luna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )