Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cele mai spectaculoase gari din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai spectaculoase gari din lume

Gara centrala din Milano, Estacion de Atocha si Grand Central din New York sunt doar trei dintre cele mai frumoase statii feroviare din lume, locuri care si-au castigat celebritatea prin designul revolutionar si utilitatea insemnata. continuă pe Adevărul

Silvester Stallone, inchis alaturi de cei mai periculosi criminali din lume

Silvester Stallone ajunge sa fie inchis alaturi de cei mai periculosi criminali din lume. Pentru rolul sau din Escape Plan: Testul Suprem actorul trebuie sa gaseasca o solutie pentru a evada dintr-una din cele mai securizate inchisori din lume, supranumita Mormantul.

FOTO Care sunt cele mai frumoase orase din lume

San Miguel de Allende din Mexic ocupa primul loc intr-un top al celor mai frumoase orase de pe Glob realizat de cititorii revistei Conde Nast Traveler.

Festivalul anual al Artelor. Vezi cel mai mare portret din lume, desenat pe un camp arat

Cel mai mare portret din lume a fost realizat la Belfast, in cadrul Festivalului anual al Artelor. Este vorba despre chipul unei fetite de 6 ani care a fost desenat pe un camp arat. Peste 30. 000 de tarusi, 2.

In weekend poti face 20 de ore de sport cu cei mai buni antrenori din lume!

Sambata dimineata se deschid portile celei de-a cincea editii a renumitului Festival International de Kangoo Jumps. Editia din acest an are loc, in premiera, la Bucuresti, in incinta World Trade Center, iar pasionatii de sport au ocazia sa faca miscare si sa invete, pe parcursul a doua zile, de la cei mai buni specialisti din lume. La Bucuresti vor fi prezenti zeci de specialisti din 20 de tari, care vor tine, sambata si duminica, 32 de clase.

Un profesor britanic a realizat un volum cu cele mai uimitoare biblioteci din lume

Cele mai uimitoare biblioteci din lume, care adapostesc sute de mii de volume, si-au gasit locul intr-o carte. Prima istorie completa a cladirilor dedicata bibliotecilor a fost scrisa de profesorul britanic James Campbell, de la Universitatea Cambridge, scrie Daily Mail.

RETRAGERE. Al doilea cel mai bogat om din lume renunta sa-si extinda afacerile in Europa.

Compania American Movil, detinuta de Carlos Slim, miliardarul mexican ce ocupa a doua pozitie in topul celor mai bogati oameni din lume, a retras oferta pentru preluarea pachetului majoritar al operatorului olandez de telecomunicatii KPN, informeaza Mediafax. American Movil, care detine 30% din capitalul KPN renunta astfel de extinderea operatiunilor in Europa. Citeste si: Anul de criza 2012 le-a priit miliardarilor Negocierile au esuat dupa ce managementul operatorului olandez a refuzat .

Dupa ultimele rezultate, Romania a urcat in Top 30 cele mai bune echipe din lume

Nationala Romaniei a reusit sa ocupe o pozitie mai buna in clasamentul FIFA, urcand pana pe locul 29, dupa rezultatele din ultima luna.

FOTO Cele mai scumpe fotografii sovietice interzise

Casa de licitatii Sothebys din Londra a obtinut 313. 250 de lire sterline, dupa ce a vandut o colectie de 155 de imagini realizate de fotografii rusi in perioada regimului comunist.

Ana Maria Branza, cea mai buna spadasina din lume in 2013

Federatia Internationala de Scrima a anuntat topul celor mai buni sportivi de la aceasta ramura competitionala in anul 2013, iar la feminin topul este deschis de Ana Maria Branza.

Un roman este cel mai frumos model din lume

Bogdan Bidasca, un tanar de 17 ani nascut la Botosani, a castigat concursul de frumusete Fresh Faces, organizat la Barcelona, fiind desemnat cel mai frumos model masculin la ora actuala. Tanarul are sanse mari sa ajunga in marile campanii fashion internationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )