Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cum arata iubita lui Aleksandr Lukasenko. E cu 43 de ani mai tanara si a fost Miss Belarus

B1 B1,
 Cum arata iubita lui Aleksandr Lukasenko. E cu 43 de ani mai tanara si a fost Miss Belarus

Presedintele din Belarus areo relatie extraconjugala cu o femeie mult mai tanara decat el. Mai exact, 43 de ani ii despart pe Aleksandr Lukasenko si fosta Miss Belarus. Despre celebrul fotomodel se spune. continuă pe B1

NATO respinge acuzatiile lui Aleksandr Lukasenko despre mobilizarea de forte la granita cu Belarus

NATO respinge acuzatiile presedintelui Aleksandr Lukasenko cu privire la o asa-zisa mobilizare de forte militare la granita cu Belarus. Alianta Nord-Atlantica a anuntat ca urmareste cu atentie situatia din Belarus.

Greve la nivel national in Belarus si studio gol la televiziunea de stat. La cel mai greu moment din ultimul sfert de secol, Aleksandr Lukasenko a fost protagonistul unor imagini asemanatoare cu cele de la Bucuresti, din decembrie `89

Aleksandr Lukasenko se regaseste in cel mai greu moment din cei circa 26 de ani petrecuti la putere. Desi autoritatile l-au anuntat drept castigatorul en-fafare al alegerilor prezidentiale din 9 august, o pa.

ALEKSANDR LUKASENKO Trupele belaruse, plasate in stare de alerta maxima la frontiera de vest

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a anuntat marti ca inalta conducere militara a tarii a desfasurat unitati ale armatei la frontiera de vest a republicii, plasandu-le in stare de alerta maxima, ca reactie la o pretinsa amenintare din afara.

Aleksandr Lukasenko a propus renumararea voturilor

Liderul de la Minsk, Aleksandr Lukasenko, sustine ca a propus opozitiei sa fie initiat procesul de renumarare a voturilor din alegerile prezidentiale din Belarus, in urma carora Lukasenko a fost reales in functie cu 80% din voturi.

Aleksandr Lukasenko ordona guvernului sa puna capat tulburarilor si sa intareasca frontierele

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a ordonat astazi guvernului sa puna capat tulburarilor in tara si sa intareasca frontierele, in a 11-a zi de proteste ale opozitiei care contesta rezultatele alegerilor prezidentiale de la 9 august.

Aleksandr Lukasenko trimite armata la granita de vest a Belarusului

Aleksandr Lukasenko anunta ca inalta conducere militara a Belarusului a desfasurat unitati ale armat.

O noua seara de proteste in Belarus. Aleksandr Lukasenko se clatina, dar nu cedeaza: Nu vor avea loc alte alegeri pana nu ma omorati Reuniune de urgenta la nivelul UE

Protestele din Belarus au continuat luni seara, cand cel putin 5. 000 de sustinatori ai opozitiei au demonstrat la Minsk, cerandu-i presedintelui Aleksandr Lukasenko sa plece dupa alegerile controversate.

Rusia ofera sprijin militar presedintelui belarus Aleksandr Lukasenko

Presedintele rus Vladimir Putin i-a spus duminica liderului belarus Aleksandr Lukasenko, in cadrul unei convorbiri telefonice, ca Moscova este gata sa asigure sprijin in conformitate cu pactul militar colectiv din care ambele tari fac parte, daca va fi necesar - relateaza Reuters, conform g4media.

Ce cadouri obisnuieste Igor Dodon sa-i ofere lui Aleksandr Lukasenko

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a dezvaluit ce cadouri obisnuieste sa-i faca Igor Dodon de ziua sa de nastere. Potrivit liderului de la Minsk, presedintele moldovean ii ofera de fiecare data o singura sticla de coniac pentru ca stie ca eu nu sunt consumator de alcool.

Cum arata acum Anamaria Georgescu, la 19 ani dupa ce a lansat piesa Ochii Tai

Va maai amintiti de Anamaria Georgescu? Ea a devenit cunoscuta in anul 2001, cand avea numai 14 ani si obtinea trofeul Festivalului de la Mamaia, cu piesa Ochii tai, care era o balada care a cucerit imediat publicul. in prezent, Anamaria Georgescu este o femeie in toata firea. Cum arata acum Anamaria Georgescu Anamaria Georgescu .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2702 seconds )