Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata Marcel Pavel acum. Prima oara cand apare in public, dupa ce s-a vindecat

Playtech Playtech,
Cum arata Marcel Pavel acum. Prima oara cand apare in public, dupa ce s-a vindecat

In urma cu aproape doua luni, Marcel Pavel trecea prin momente groaznice. Internat in spital, departe de familie si bolnav de un virus imprevizibil, cantaretul a povestit ca nu i-a fost deloc usor. Cum arata acum, dupa ce s-a vindecat? Marcel Pavel, prima aparitie la TV dupa vindecare in urma cu doua luni, presa de . continuă pe Playtech

Marcel Pavel nu e cununat religios cu sotia sa. Cine nu a vrut sa mearga la biserica

S-a aflat secretul lui Marcel Pavel si al sotiei sale. Celebrul cantaret nu este cununat religios cu sotia lui, chiar daca sunt impreuna de 28 de ani. Acum, indragitul cuplu a dezvaluit motivul pentru care nu au ajuns sa isi declare dragostea in fata lui Dumnezeu. Marcel Pavel nu s-a cununat religios cu sotia sa.

Cum arata Carmen de la Salciua, cand a aparut prima oara pe Youtube

Inainte de a ajunge sa-si cumpere un bolid de lux in valoarea de 50. 000 de euro si sa devina populara pe youtube, Carmen de la Salciua era cu totul alta femeie, nu ca nu ar fi fost frumoasa, dar, ca pentru oricine, inceputul a fost mai timid. Cum arata Carmen de la Salciua, cand a .

S-a aflat marele SECRET al lui Ed Sheeran: Va fi in curand TATA pentru prima oara!

Surpriza in showbiz! Ed Sheeran si sotia lui vor deveni cat de curand parinti pentru prima oara. Cei doi au tinut sarcina secreta pana in ultima clipa, scrie The Sun. Ed Sheeran 29) si sotia lui,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2047 seconds )