Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata noua Tesla cu care Elon Musk vrea sa dea lovitura

Playtech Playtech,
Cum arata noua Tesla cu care Elon Musk vrea sa dea lovitura

Elon Musk va incepe curand productia de serie la noul model Tesla. Iar informatia era aproape sa treaca neobservata. Tesla si-a construit, incet si sigur, un nume extrem de mare in. continuă pe Playtech

Elon Musk incearca sa tempereze temerile legate de impactul ecologic al fabricii care va fi construita in Germania

Directorul general al Tesla, Elon Musk, a incercat sa tempereze temerile legate de impactul ecologic al fabrucii care va fi construita in Germania, afirmand ca uzina va utiliza o cantitate mai mica de apa decat se estima initial, transmite Reuters.

Cum a reusit Elon Musk sa castige 2,3 miliarde de dolari in numai o ora

Averea lui Elon Musk, fondatorul Tesla si SpaceX, a crescut cu 2,3 miliarde de dolari in numai o ora, miercuri, scrie Bloomberg.

EXCLUSIV Transsexualul nu este motivul real pentru care Oana Roman vrea sa divorteze. Ce se intampla cu Marius Elisei, de fapt

Oana Roman a recunoscut adevaratul motiv pentru care a decis separarea definitiva de sotul ei. Desi fanii au crezut ca este vorba despre ultimul scandal in care este implicat Marius Elisei, nu este adevarat. Cum a ajuns, de fapt, la decizia aceasta? Motivul real al divortului dintre Oana Roman si Marius Elisei Din pacate, decizia .

Cum va arata noua piata centrala din Calarasi. Lucrarile vor costa 4 milioane de lei

Demolata in urma cu aproape 2 ani dupa ce s-a constatat afectarea grava a structurii de rezistenta, un pericol iminent pentru comerciantii care isi desfasurau activitatea, autoritatile locale vor construi o noua piata in centrul Calarasiului. Constructia Pietei Mari va incepe in primavara acestui an si se realiza dupa arhitectura traditional romaneasca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )