Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum arata Oana Roman dupa ce a slabit si mai mult: Parca nu imi vine sa cred ca sunt eu

Antena3 Antena3,
Cum arata Oana Roman dupa ce a slabit si mai mult: Parca nu imi vine sa cred ca sunt eu

Oana Roman a slabit spectaculos. A aparut intr-un halat scurt intr-o fotografie postata recent pe Instagram. continuă pe Antena3

Uluitor cum arata acum Oana Roman. Secretul ei a iesit la iveala. Cum a slabit, de fapt

Oana Roman a socat pe toata lumea cu noua ei silueta. Vedeta a slabit enorm, iar acum isi poate permite sa pozeze incitant. Aproape ca nici ei nu ii vine sa creada la ce rezultate a ajuns, dar se convinge atunci cand se uita in oglinda. Asta o motiveaza si mai tare pe Oana Roman.

Secretul Oanei Roman. Metodele pe care le-a folosit pentru a slabi spectaculos: arata senzational in noile poze

Secretul Oanei Roman. Vedeta arata din ce in ce mai bine. Fotografiile din ultima vreme arata o schimbare majora, pentru care vedeta a fost felicitata de fani. in ultima perioada Oana Roman s-a lasat.

FT: UE avertizeaza Londra ca va avea mai mult de asteptat pana sa obtina accesul pe piata dupa Brexit

Seful serviciilor financiare din UE i-a avertizat pe mai marii din City of London ca s-ar putea sa aiba mai mult de asteptat dupa sfarsitul anului pana sa afle daca vor fi obtinut dreptul de acces pe piata organizatiei, lasandu-i astfel pe directorii bancilor si pe administratorii activelor din Regatul Unit sa se lupte cu un intreg ghiveci de reglementari autohtone, potrivit Financial Times.

O mai tii minte pe Denisa de la Bambi? Cum arata acum cantareata, dupa ce s-a indragostit de un milionar

Pe la inceputul anului 1999 pe scena muzicii pop romanesti apareau doua surori, Diana si Raluca, formand trupa Bambi. Simpatice, decente , cam asa erau pe vremea aceea, dar anii au trcut, pretentiile celor doua au crescut, iar astazi aproape 21 de la debut, cele doua surori sunt de nerecunoscut. De la anonima, la plina .

Mai mult de jumatate dintre judetele tarii, sub avertizari de ploi torentiale si vijelii

Meteorologii au emis miercuri avertizari Cod portocaliu si Cod galben de ploi torentiale si vijelii pentru mai mult de jumatate dintre judetele tarii.

Schimbare uriasa la ING. Toti clientii trebuie sa stie asta: de ce vei plati mai mult

ING Bank vine cu o schimbare uriasa pentru toti clientii din Romania si trebuie sa cunosti noile modificari. intre altele, vei plati mai mult pentru unele servicii. ING Bank anunta mai.

Ana Iorga: Cliseul meu preferat de la stiri este mai mult decat atat

Ana Iorga a vorbit la rubrica Pe cuvant despre cliseele folosite de jurnalisti. Un telespectator al emisiunii a remarcat trei clisee pe care le-a auzit la stiri, dar si in transmisiunile live. Cliseul meu preferat de la stiri este mai mult decat atat, a spus Ana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )