Libnet.ro
UNICEF

07:00

Secretul Oanei Roman. Metodele pe care le-a folosit pentru a slabi spectaculos: arata senzational in noile poze

B1 B1,
Secretul Oanei Roman. Metodele pe care le-a folosit pentru a slabi spectaculos: arata senzational in noile poze

Secretul Oanei Roman. Vedeta arata din ce in ce mai bine. Fotografiile din ultima vreme arata o schimbare majora, pentru care vedeta a fost felicitata de fani. in ultima perioada Oana Roman s-a lasat. continuă pe B1

Normele de aplicare la Noua Casa, pe masa Guvernului Care sunt conditiile pentru obtinerea finantarii

Guvernul discuta in sedinta de miercuri normele metodologice de aplicare a OUG privind programul Noua Casa. Potrivit actului normativ, procentele de garantare din partea statului vor fi stabilite la maximum 50% pentru oricare tip de locuinta, in cazul in care valoarea finantarii este pana 70. 000 EUR, echivalent lei la cursul BNR valabil la data incheierii promisiunii bilaterale de vanzare si de maximum 60% pentru locuintele noi sau consolidate la care valoarea finantarii este cuprinsa intre 70. 001 si 140. 000 euro echivalent lei la cursul BNR valabil la data incheierii promisiunii bilaterale de vanzare.

Curs valutar BNR pentru miercuri, 19 august 2020. Care sunt valutele pentru azi?

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat un nou curs valutar pentru azi, 19 august. Care sunt cotatiile pentru miercuri si cat este Indicele ROBOR? Curs valutar BNR pentru miercuri, 19 august Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs pentru ziua de miercuri, 19 august. Noile cotatii ale .

Care sunt criteriile pentru ca un elev sa primeasca unul dintre cele 250.000 de dispozitive conectate la internet si cum se procedeaza

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a semnat ordinul prin care se aproba necesarul de 250. 000 de dispozitive electronice conectate la internet ce vor fi distribuite elevilor din Romania prin programul Scoala de Acasa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )