Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata spitalul din Mioveni, primul construit de la zero dupa Revolutie - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum arata spitalul din Mioveni, primul construit de la zero dupa Revolutie - VIDEO

A fost facuta receptia singurului spital construit de la zero in ultimii 30 de ani in Romania. Panglica de la Spitalul orasenesc Sf. Spiridon din Mioveni a fost taiata in prezenta premierului Viorica. continuă pe Antena3

Primul spital construit de la zero de statul roman in ultimii 30 de ani este inaugurat astazi la Mioveni, dar fara avizele necesare pentru functionare, asteptate la iarna

Ceremonia de receptie a primului spital construit de la zero in ultimii 30 de ani in Romania are loc astazi la Mioveni, dar in afara receptiei cladirii, spitalul mai are nevoie de avizele de functionare, care vor veni cel mai devreme in decembrie - ianuarie, pentru a putea primi pacienti. Spitalul din Mioveni are 6 etaje, 250 de paturi si numeroase sectii, inclusiv compartiment de Primiri Urgente, Terapie Intensiva si bloc operator cu 4 sali.

Victima unui accident rutier grav, refuzata la spitalul din Iasi, trimisa cu ambulanta la Vaslui si apoi rechemata la Iasi

O femeie din Republica Moldova, victima a unui grav accident rutier produs joi in judetul Vaslui, in urma caruia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Spiridon din Iasi, a fost refuzata la internare de reprezentantii acestui spital. Femeia a fost trimisa cu ambulanta la Vaslui, dupa care rechemata la spitalul din Iasi.

Bataie cu cutite la spitalul din Roman - VIDEO socant

Imagini socante surprinse la spitalul din Roman, judetul Neamt. Un barbat a fost taiat cu un cutit in timpul unui scandal produs in Compartimentul de Primiri Urgente a Spitalului Municipal de Urgenta.

Ti-e si rusine sa intri la ea in casa. Cum arata locuinta din Monaco a Mihaelei Radulescu FOTO

Excentrica si nonconformista, asa cum o stie toata lumea, Mihaela Radulescu nu putea sa aiba o locuinta departe de ceea ce emana in aparitiile publice si nu numai. Cunoscuta vedeta de la noi a surprins cu cateva fotografii din renumita casa a sa de la Monaco. Nu mica a fost mirarea fanilor cand au vazut .

Imagini halucinante! Pacienti cu dizabilitati, tinuti in custi la spitalul din Sighetu Marmatiei

Imagini socante surprinse la Centrul de Recuperare a Persoanelor cu Handicap din Sighetu Marmatiei. Pacientii internati acolo sunt tinuti incuiati intr-o incapere cu geamuri din sticla asemanatoare unei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2362 seconds )