Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cum arata Teatrul National din Bucuresti, prezentat de Marius Manole si Medeea Marinescu - VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cum arata Teatrul National din Bucuresti, prezentat de Marius Manole si Medeea Marinescu - VIDEO

Actorii Medeea Marinescu si Marius Manole sunt protagonistii unui film de prezentare al noului Teatru National din Bucuresti, care se pregateste in aceasta perioada pentru Festivalul International de Teatru NETA. Cei doi fac un tur al cladirii modernizate si prezinta felul in care aceasta isi va primi publicul din toamna. continuă pe Adevărul

Lucrarea de doctorat a lui Oprea nu scapa de Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti

Desi lucrarea de doctorat a politicianului Gabriel Oprea a trecut cu bine de analiza Consiliului National de Etica CNE), suspiciunile de plagiat nu au fost eradicate si de Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti. Presedintele Comisiei, Marian Popescu, a acuzat CNE, intr-o conferinta de presa, ca nu a facut o analiza reala a lucrarii.

Presedintele Comisiei de Etica a Universitatii din Bucuresti: Pagubele de imagine pentru universitatea romaneasca produse de plagiatul lui Ponta sunt uriase

Universitatea din Bucuresti propune ca plagiatele demnitarilor sa fie analizate de comisiile universitatilor, si nu de Consiliul de Etica din subordinea Ministerului Educatiei institutie care a sustinut ca Ponta si Oprea nu au plagiat). Marian Popescu, presedintele Comisiei de Etica din Universitatea Bucuresti, a declarat astazi ca pagubele de imagine pentru universitatea romaneasca produse de acel caz din 2012 sunt uriase.

Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti: Este o cultura a copiatului in scoala romaneasca. Se copiaza din clasa I pana in clasa a XII-a

Universitatea din Bucuresti foloseste de cativa ani un soft antiplagiat, pentru verificarea lucrarilor de doctorat, si a instituit filtre de preventie, pentru educarea studentilor si a doctoranzilor. Dar este o cultura a copiatului in scoala romaneasca. Se copiaza din clasa I pana in clasa a XII-a. Se copiaza comentarii literare, pe care le inveti cuvant cu cuvant, ca sa intri la liceu. In felul acesta s-a facut si inca se mai face selectia in scoala romaneasca, a avertizat rectorul Universitatii din Bucuresti, Mircea Dumitru.

Un caporal din Bucuresti si un politist, acuzati de crima. Pe cine ar fi omorat in bataie

Tribunalul Militar Bucuresti a deschis a trimis in judecata un caporal din Bucuresti si un agent de politie pentru savarsirea unei crime. Cei doi l-ar fi omorat in bataie pe un carutas, dupa o altercatie in trafic.

Marian Popescu, presedintele Comisiei de Etica a Universitatii din Bucuresti: De ce demnitarii sunt exceptati de la analiza plagiatului de catre comisiile universitare?

Universitatea din Bucuresti propune modificarea legislatiei privind realizarea lucrarilor stiintifice in puscarie. O alta propunere este ca plagiatele demnitarilor sa nu mai fie analizate de Consiliul din subrdinea Ministerului Educatiei, ci de catre Comisiile de Etica ale universitatilor la care si-au obtinut titlul. Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte de presa sustinute de Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti, Marian Popescu, presedintele Comisiei de Etica a Universitatii din Bucuresti, Dumitru Sandu si Georgeta Ghebrea - vicepresedinti ai Comisiei de Etica, si de prorectorul Liviu Papadima. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile din cadrul conferintei.

Strandurile Dambovita, Giulesti si Baia Grivita din Bucuresti vor fi deschise si in timpul noptii

Strandurile Dambovita, Giulesti si Baia Grivita din Bucuresti vor fi deschise si in timpul noptii, incepand de miercuri, in perioada caniculei, iar strandul Moghioros va avea program pana la ora 22.

ADMITERE 2015: La ce facultati ale Universitatii din Bucuresti se intra pe baza de EXAMEN. Cate locuri sunt la buget

Facultatile Universitatii din Bucuresti la care absolventii de liceu pot intra doar pe baza de examen sunt Drept, Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Litere specializarea Comunicare si Relatii Publice IF, Limbi si Literaturi Straine specializarile engleza, franceza, germana, araba, chineza, japoneza, neerlandeza, spaniola, traducere si interpretare, Psihologie si Stiintele Educatiei specializarea psihologie, si Teologie Romano-Catolica.

ADMITERE FACULTATE 2015. incep inscrierile la Universitatea din Bucuresti. Cate locuri la buget si taxa sunt scoase la concurs

inscrierile pentru admitere la studii universitare de licenta la Universitatea din Bucuresti incep joi, 9 iulie 2015. Institutia a pus la dispozitia candidatilor 4450 de locuri la buget si 4000 de locuri cu taxa, pentru cele 19 facultati ale sale si departamentul Credis.

Traian Basescu: Moscheea din Bucuresti ar trebui sa aiba aceleasi dimensiuni cu biserica romaneasca de la Istanbul, pentru care nu s-a dat un petec de pamant

Traian Basescu a declarat joi seara, ca moscheea care se doreste a fi construita la Bucuresti ar fi cea mai mare din Europa si nu ar trebui sa existe un astfel de centru al tinerilor selectati din Islam la noi.

Perchezitii la evazionistii din Bucuresti si alte trei judete. Care este prejudiciul din dosar

Politisti efectueaza, joi, 12 perchezitii, in Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Teleorman, la domiciliile mai multor persoane banuite de evaziune fiscala in domeniul constructiilor si la sediile firmelor administrate de catre acestea. Prejudiciul in acest dosar ajunge la 1 milion de lei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )