Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a comentat Klaus Iohannis retragerea lui Andrei Baciu de la Sanatate

România Liberă România Liberă,
Cum a comentat Klaus Iohannis retragerea lui Andrei Baciu de la Sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca retragerea nominalizarii lui Andrei Baciu la Ministerul Sanatatii nu afecteaza imaginea Guvernului. Seful statului a explicat ca Dacian Ciolos lucra sub presiunea timpului pentru a forma o echipa de la zero. continuă pe România Liberă

Ministrul-sexy Andrei Baciu a avut o relatie cu DJ Wanda. Iata ce ne povesteste vedeta!

Andrei Baciu, medicul care a fost numit ieri Ministru al Sanatatii si caruia i s-a retras titlul dupa ce au aparut pe internet fotografii in care aparea in lenjerie intima, a avut o relatie cu DJ Wanda. Iata ce povesteste cunoscuta vedeta despre acesta.

Noul Guvern. Cine este Andrei Baciu, ministrul propus la Sanatate: Am lucrat Franta si am o imagine proaspata a ce se intampla in sistemul romanesc

Doctorul Andrei Baciu, propunerea premierului Dacian Ciolos pentru portofoliul Sanatatii, este chirurg si si-a desfasurat activitatea in Franta. in momentul in care a revenit in Romania, Andrei Baciu a preluat coordonarea unei campanii, Drepturile Pacientilor, demarata de europarlamentarul Cristian Busoi, fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS).

Cine este Patriciu Achimas-Cadariu, propus ministru al Sanatatii in locul lui Andrei Baciu, retras dupa controversele aparute in spatiul public

Propunerea ca Patriciu Achimas-Cadariu sa preia conducerea Ministerului Sanatatii a fost anuntata oficial, duminica seara, de Biroul de presa al Guvernului, care a precizat ca nominalizarea a fost trimisa Parlamentului duminica seara de catre premierul desemnat Dacian Ciolos, potrivit Mediafax. Patriciu Achimas-Cadariu, seful Institutului Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta din Cluj-Napoca, dupa ce Andrei Baciu 29 de ani), propus initial pentru acest portofoliu, a fost retras la cateva ore dupa ce fusese propus. Baciu a fost retras dupa ce pe Facebook au inceput sa circule fotografii in tanarul aparea in lenjerie intima, ca model.

Dacian Ciolos spune ca a aflat ca Andrei Baciu este doar rezident abia dupa ce l-a propus pentru Ministerul Sanatatii

Premierul ales Dacian Ciolos a declarat, luni, ca a aflat ca Andrei Baciu este medic rezident abia dupa ce l-a nominalizat pentru functia de ministru al Sanatatii, moment in care ar fi decis sa retraga propunerea.

FOTO. Andrei Baciu, prima propunere a lui Ciolos la Sanatate, parodiat pe Internet

Internautii l-au parodiat, pe Facebook, pe Andrei Baciu, prima propunere a premierului desemnat, Dacian Ciolos, la Ministerul Sanatatii.

Ciolos: Am aflat dupa nominalizarea ca ministru al Sanatatii ca Andrei Baciu este rezident, l-am retras dupa aparitia pozelor ca sa nu pateze imaginea si integritatea guvernului

Dacian Ciolos sustine ca a aflat dupa ce l-a nominalizat pe Andrei Baciu ministru al Sanatatii ca acesta este medic rezident si a decis sa retraga aceasta propunere deoarece nu a vrut sa pateze imaginea si integritatea acestui guvern.

UPDATE Andrei Baciu, inlocuit cu Patriciu Achimas-Cadariu ca propunere pentru Ministerul Sanatatii

Premierul desemnat Dacian Ciolos a decis sa nu il mai includa in Cabinetul sau pe Andrei Baciu, pe care il propusese pentru postul de ministru al Sanatatii, decizia fiind luata in urma controverselor aparute in spatiul public dupa nominalizarea acestuia, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Nominalizarea lui Andrei Baciu la Sanatate scoate la iveala poze provocatoare din perioada in care era si mai tanar

In diverse publicatii au aparut imagini ce par sa indice ca Andrei Baciu, propus ca ministru al Sanatatii de premierul desemnat Dacian Ciolos a activat si ca fotomodel.

Andrei Baciu, cel mai tanar ministru din cabinetul Ciolos: Vreau sa aplic ce am invatat in strainatate

Tanarul medic Andrei Baciu, propus pentru functia de ministru al Sanatatii de premierul desemnat Dacian Ciolos, a declarat ca isi doreste sa aplice in tara ceea ce a invatat in strainatate.

Andrei Baciu, un tanar de 28 de ani, propunerea de ministru al Sanatatii

Andrei Baciu, noul ministru al Sanatatii, a fost descris de premierul desemnat Dacian Ciolos drept un tanar medic chirurg, cu experienta in strainatate, dar si experienta in managementul spitalicesc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )