Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cum explica Alexandru Rafila faptul ca Romania are cea mai mare rata a deceselor provocate de COVID-19 din UE

Adevărul Adevărul,
Cum explica Alexandru Rafila faptul ca Romania are cea mai mare rata a deceselor provocate de COVID-19 din UE

Romania are cea mai mare rata a deceselor provocate de COVID-19 din Uniunea Europeana, de 3,1 la 100. 000 de locuitori, conform raportului Centrului European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC). Alexandru Rafila a explicat principalele cauze din spatele acestui nefast loc fruntas. continuă pe Adevărul

Rafila, despre faptul ca Romania are cea mai mare rata a deceselor din UE: E un indicator al capacitatii sistemului de sanatate de a trata pacientii cu comorbiditati

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a explicat ca Romania are cea mai mare rata a deceselor provocate de Covid-19 din Uniunea Europeana din cauza ca pacientii din tara noastra cu coronavirus in aceasta perioada sunt din categoria persoanelor cu comorbiditati si din cauza capacitatii sistemului de sanatate din tara.

Cum trebuie sa se pregateasca parintii cand isi trimit copiii la scoala? Sfaturi de la Alexandru Rafila

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, are mai multe sfaturi pentru parintii care-si vor trimite copiii la scoala. Acesta spune ca sunt cateva elemente simple pe care trebuie sa le aiba in vedere parintii pentru a se asigura de sanatatea propriilor copii.

ALEXANDRU RAFILA: Parintii sa-si incurajeze copiii sa mearga la scoala, imbolnavirile cu noul coronavirus vor continua ani multi

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat astazi ca ii incurajeaza pe parinti sa ii trimita pe copii la scoala, la cursuri fata in fata. Indiferent cum va fi situatia epidemiologica in septembrie, octombrie, noiembrie, aceasta epidemie va continua. imbolnavirile cu noul coronavirus vor continua ani multi de-acum incolo si va trebui sa invatam sa traim in aceasta situatie, a afirmat pentru Digi 24 reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), scrie Edupedu.

Alexandru Rafila, despre rata de decese Covid: E un indicator al capacitatii sistemului medical

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat ca rata de decese Covid este un indicator al capacitatii.

Romania ignora cea mai importanta comorbiditate COVID-19. Ce se intampla in alte tari: creste riscul mortii

Un studiu recent a bagat spaima in medicii din toata lumea, avand cifre catalogate drept infioratoare, pe fondul pandemiei de COVID-19. Cu toate acestea, in Romania, aceasta realitate este complet ignorata. Boala pe care Romania se face ca nu o vede Premiera mondiala pentru Romania: suntem tara in care oamenii care sufera de o boala .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )