Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum explica Traian Basescu rezultatele alegerilor: Masurile fara logica au fost taxate

Hotnews Hotnews,
 Cum explica Traian Basescu rezultatele alegerilor: Masurile fara logica au fost taxate

Masurile incorecte si uneori fara logica au fost taxate de populatie, la fel si modul in care a fost tratata problema pelerinajelor, a declarat Traian Basescu, la Digi 24, despre rezultatele alegerilor. in ce priveste demisia lui Ludovic Orban, fostul presedinte al Romaniei crede ca e prematura, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

TRAIAN BASESCU: PMP va avea 7%, fara redistribuire

Traian Basescu a declarat ca aceste alegeri arata ca PMP poate si fara Basescu si considera ca pana la finalul numaratorii voturilor PMP va avea 7%, fara redistribuire.

Traian Basescu, despre rezultatul PMP la alegerile parlamentare 2020: Au aratat ca se poate si fara Basescu

Traian Basescu a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca pentru PMP aceste alegeri au aratat ca se poate si fara Basescu. Potrivit fostului presedinte, PMP a trecut testul si e convins ca va avea 7% fara redistribuire.

Traian Basescu: Am dat un vot pentru dreapta, care nu poate face majoritate fara PMP

Europarlamentarul Traian Basescu a votat pentru o formatiune de dreapta care sa duca fondurile guver.

TRAIAN BASESCU: Am dat un vot pentru dreapta. Am votat PMP

Europarlamentarul Traian Basescu a anuntat ca a votat pentru dreapta, care duce banii in dezvoltare, spre deosebire ca stanga care doreste sa foloseasca banii in consum, precizand ca nu se va putea face o majoritate parlamentara fara PMP.

Uniunea Europeana nu recunoaste rezultatele alegerilor din Venezuela

Uniunea Europeana nu recunoaste rezultatele alegerilor legislative organizate duminica in Venezuela,.

Filosoful Mihai Sora, dupa rezultatele alegerilor parlamentare: Unii dintre oameni pricep mai greu legatura cauza-efect. Urmeaza inca patru ani de scoala, cu lectii la seral

Filozoful Mihai Sora a comentat rezultatele alegerilor parlamentare de duminica, declarand ca urmeaza inca patru ani de scoala, cu lectii la seral. Filosoful Mihai Sora, dupa afisarea.

FOSTUL PRESEDINTE TRAIAN BASESCU: Eu nu as elimina Huawei din competitia 5G, indiferent de angajamentele unor guvernanti fata de SUA

In conflictul dintre SUA si China, Romania se pozitioneaza intre Trump si China, a spus, saptamana trecuta, fostul presedinte Traian Basescu, citat de Radio Europa Libera.

Traian Basescu: PMP si-a luat aurul inapoi din ultimele 5 sectii din Republica Moldova

Europarlamentarul Traian Basescu este optimist si spera ca PMP va reusi sa treaca de pragul electora.

Traian Basescu: Sper ca Iohannis sa faca ce trebuie si sa trimita PSD in opozitie

Traian Basescu a salutat rezultatul exit-poll-ului care coteaza PMP cu 5% dar a notat ca repartitia voturilor si prezenta slaba vor genera mari probleme de mentinere a legitimitatii si un guvern cu o sustinere foarte fragmentata.

Alegeri parlamentare 2020. Traian Basescu: USR e un partid neo-marxist. Sunt infinit mai apropiati ideologic de PSD decat de PNL

Europarlamentarul Traian Basescu a fost prezent vineri la Adevarul Live, unde a vorbit despre sansele PMP de a treace pragul la alegerile parlamentare 2020, precum si despre cum va arata noua majoritate guvernamentala in viziunea sa. Acesta nu s-a ferit apoi sa critice USR, pe care-l considera ideologic mai apropiat de PSD decat de PNL.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )