Libnet.ro
UNICEF

23:15

David Garrett, cel mai rapid violonist din lume: Interpretez lucrarile lui Enescu asa cum interpreta el, incerc sa subliniez acel mod de a canta foarte romantic, aproape tiganesc. Avea un sunet atat de intunecat, dar intens

Hotnews Hotnews,
 David Garrett, cel mai rapid violonist din lume: Interpretez lucrarile lui Enescu asa cum interpreta el, incerc sa subliniez acel mod de a canta foarte romantic, aproape tiganesc. Avea un sunet atat de intunecat, dar intens

Violonistul David Garrett a aratat marti dupa-amiaza, in fata unei sali arhipline, cum suna George Enescu pe vioara omului care detine recordul mondial la viteza de interpretare - 13 note pe secunda -, iar dupa ropotele de aplauze putem spune ca nu a dezamagit. Garrett a interpretat, pe scena Ateneului, Balada pentru vioara si orchestra a compozitorului roman, o premiera in cariera sa. Momentul a fost unul emotionant, dupa cum a recunoscut ulterior, in special pentru ca fosta lui profesoara de vioara, dar si o sustinatoare a sa, cunoscuta violonista poloneza Ida Haendel, a fost eleva a lui George Enescu si un mare fan al compozitorului de la Liveni. continuă pe Hotnews

Cel mai rapid violonist din lume, David Garrett, pe scena Festivalului George Enescu

Balada pentru vioara si orchestra a lui George Enescu a rasunat pe scena Atheneului Roman interpretata de cel mai rapid violonist din lume, intrat in Cartea Recordurilor. David Garrett a oferit publicului de la.

FOTO: Unde se afla cea mai frumoasa biblioteca din lume

Cea mai frumoasa biblioteca din lume se afla in Cehia. Biblioteca Klementium a fost deschisa prima data in 1772 si a functionat ca parte a unei Universitati iezuite, potrivit boredpanda. com.

Unde se afla cei mai bogati oameni din lume

Milionarii din Asia Pacific vor forma, in acest an, grupul celor mai bogati oameni din lume, gratie averilor acumulate in China si India.

Cea mai violenta tara din lume. Nimeni nu iese din casa dupa lasarea noptii

Honduras este cea mai violenta tara din lume, iar orasul San Pedro Sula este capitala mondiala a crimei. Numarul extrem de mare de crime din San Pedro Sula este cauzat de conflictele generate de traficul de droguri.

Livrarile de spatii industriale si logistice in 2015, la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Volumul livrarilor de spatii industriale si logistice noi din tara noastra vor atinge, in 2015, cel mai ridicat nivel inregistrat in ultimii sapte ani, 130. 000 de metri patrati fiind programati pentru livrare pana la finele acestui an, potrivit companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Liga I: Cel mai longeviv antrenor din campionat a fost DEMIS

Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, a fost demis de catre finantatorul gruparii, Valeriu Iftime, din cauza performantelor slabe ale botosanenilor. Grozavu era cel mai longeviv antrenor de pe banca unei formatii din Liga I, dupa 615 zile de mandat.

Francul - la cel mai scazut curs din ultimele opt luni, fata de euro

Francul elvetian s-a depreciat vineri, pe pietele externe, in raport cu euro, atingand cel mai scazut curs de dupa 15 ianuarie, cand Banca Nationala a Elvetiei SNB) a decis, in mod surprinzator, sa elimine plafonul minim impus cursului de schimb.

VIDEO Cel mai mare vulcan din Japonia a erupt luni fara avertisment, aruncand cenusa pana la distanta de 4 km.

Aso, un vulcan de pe insula principala din sudul Japoniei, Kyushu, a erupt luni, aruncand o coloana de fum negru pana la inaltimea de 2 kilometri, dar fara sa se raporteze pana acum victime sau daune materiale, transmite Reuters.

Violonistul David Garrett sustine, marti, un concert la Bucuresti

Celebrul violonist David Garrett sustine, marti, un concert la Bucuresti programat in cadrul editiei 2015 a Festivalului International George Enescu. Garrett este considerat unul dintre cei mai rapizi violonisti din lume si canta la o vioara Stradivarius din 1720.

LIVE VIDEO David Garrett canta pe scena de la Ateneul Roman, in direct pe adevarul.ro, de la ora 17.00

In aceasta seara, la Ateneul Roman, in seria Recitaluri si concerte camerale, violonistul David Garrett canta Balada pentru vioara si orchestra a lui Enescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2904 seconds )