Libnet.ro
UNICEF

23:15

Floyd Mayweather este sportivul cel mai bine platit al planetei

Antena3 Antena3,
Floyd Mayweather este sportivul cel mai bine platit al planetei

Boxerul american Floyd Mayweather a realizat venituri record de 300 milioane dolari in perioada iunie 2014 - iunie 2015, fiind sportivul cel mai bine platit al planetei, conform clasamentului stabilit de revista. continuă pe Antena3

FOTO. Forbes. Cine este cel mai bine platit fotomodel din lume

Brazilianca Gisele Bundchen conduce si in acest an clasamentul Forbes al celor mai bine platite fotomodele din lume, datorita celor 44 de milioane de dolari pe care i-a castigat.

Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv din lume

Mayweather, care si-a anuntat luna aceasta retragerea din activitate, il devanseaza in aceasta ierarhie pe marele sau rival, filipinezul Manny Pacquiao.

Pentru a noua oara! Gisele Bundchen, cel mai bine platit supermodel din lume

Se tot zvoneste ca este pe punctul sa divorteze de sotul ei, dar daca in dragoste lucrurile nu-i merg ca pe roate, nu acelasi lucru se poate spune despre cariera.

Boxerul american Floyd Mayweather este cel mai bine platiti sportiv din lume, cu venituri record de 300 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iulie 2015

Boxerul american Floyd Mayweather a avut venituri record de 300 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iulie 2015, fiind cel mai bine platit sportiv din lume, informeaza Forbes. Mayweather l-a devansat astfel pe.

Elephone Vowney este probabil cel mai frumos smartphone cu Windows 10

Cei care sperau ca un Microsoft Lumia va fi cel mai atragator terminal cu Windows 10 Mobile, vor fi dezamagiti sa afle caElephone Vowney primeste aceasta distinctie. Dupa cativa ani in care ne-am obisnuit sa vedem tot mai multe terminale atragatoare si peformante cu Android create in China, acum se pare ca aceeasi reteta se [] Elephone Vowney este probabil cel mai frumos smartphone cu Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gisele Bundchen este cel mai bine platit top-model din lume. Care este suma colosala pe care a castigat-o aceasta in 2015

Modelul de origine braziliana Gisele Bundchen ocupa, pentru al noualea an consecutiv, primul loc in topul celor mai bine platite top-modele din lume, au anuntat joi editorii revistei Forbes.

Cel mai nou film despre Steve Jobs are mai multa actiune decat ai crede

In primul trailer pentru Steve Jobs, accentul s-a pus foarte mult pe partea de dialog, dar acum intelegem mult mai bine ritmul accelerat al actiunii. Noul film despre viata lui Steve Jobs, cu acelasi nume, urmeaza sa fie lansat in curand. Acesta este regizat de Danny Boyle, iar in rolul fostului CEO Apple il include [] Cel mai nou film despre Steve Jobs are mai multa actiune decat ai crede Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Epson lanseaza 11 proiectoare noi, iar divertismentul acasa n-a aratat nicicand mai bine

Epson va aduce in Romania 11 modele noi de proiectoare, destinate folosirii la birou sau acasa, iar divertismentul este unul dintre punctele cheie. Noua serie Epson include opt proiectoare care pot fi transportate cu usurinta multumita dimensiunilor mai reduse. Acestea sunt: EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04. Indiferent daca sunt utilizate pentru vizionare [] Epson lanseaza 11 proiectoare noi, iar divertismentul acasa n-a aratat nicicand mai bine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Lucrarile pentru obiectivele de patrimoniu national finantate de UE vor fi mai bine promovate

Comisia Europeana, Autoritatea de Management MDRAP) pentru Programul Operational Regional Regio) si Ministerul Culturii au decis ca proiectele de reabilitare a monumentelor istorice si de patrimoniu finantate din noul program Regio vor fi mai bine promovate si vor implica in mod activ Directiile Judetene de Cultura in monitorizarea lucrarilor de reabilitare/restaurare, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Oltenii stau cel mai mult pe intuneric din cauza penelor de curent

Cei 1,4 milioane de consumatori de energie alimentati de cehii de la CEZ au stat cel mai mult pe intuneric anul trecut din cauza intreruperilor neplanificate in alimentarea cu electricitate, acesta fiind principalul.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )