Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cum a fost surprins Ilie Nastase in Bucuresti, dupa cele doua dosare penale intocmite de politisti (FOTO)

Antena3 Antena3,
Cum a fost surprins Ilie Nastase in Bucuresti, dupa cele doua dosare penale intocmite de politisti (FOTO)

Dupa scandalul urias in care a fost implicat, cand a condus baut, si in urma caruia i s-au intocmit doua dosare penale, fostul jucator de tenis, Ilie Nastase, a decis se pare sa stea departe de. continuă pe Antena3

Bomba in lumea mondena: Ilie Nastase se afla cu A. Saftoiu in masina, in noaptea in care a fost oprit de POLITIE! (FOTO)

Brigitte Sfat a rabufnit dupa ce a tot fost sunata si intrebata despre incidentul in care a fost implicat Ilie Nastase. CLICK AICI - Cine ar mai fi crezut? Andreea Marin si Tuncay Ozturk, DIN NOU.

Brigitte Sfat a RABUFNIT: Cine e femeia din masina lui Ilie Nastase (FOTO)

Brigitte Sfat a rabufnit dupa ce a tot fost sunata si intrebata despre incidentul in care a fost implicat Ilie Nastase. Astfel, Sfat a publicat pe contul sau de socializare o imagine cu tanara care se.

Ilie Nastase, aparat de fosta sa sotie

Ilie Nastase a fost din nou cap de afis in presa, dupa cele mai recente incidente in care a fost implicat. Una dintre putinele persoane carei-au luat apararea a fost chiar fosta sa nevasta cu care are.

Presa internationale rade de problemele lui Ilie Nastase: Fostul baiat rau al tenisului, invinetit de politisti

Scandalul in care este implicat Ilie Nastase dupa ce a fost retinut de doua ori de politisti pentru infractiuni la codul rutier este tratat pe larg si in presa internationala. Amintind si de atitudinea.

Scene umilitoare cu Ilie Nastase. Cum a putut sa il filmeze Brigitte: De ce a dat permis de conducere cainilor ?

Dupa problemele cu legea pe care le are, loviturile nu s-au oprit pentru Ilie Nastase, care si-a pierdut si sora, pe Georgeta Kornman. La o zi distanta de la aceasta tragedie si de la incidentele in care a fost.

Radu Paraschivescu, despre Ilie Nastase: Otarat si mojic, cu injuratura gata sa decoleze oricand de pe pista buzelor

Scriitorul Radu Paraschivescu l-a criticat dur pe Ilie Nastase, dupa ultimele evenimente in care a fost implicat fostul mare tenisman.

S-a aflat. Cine era femeia misterioasa cu care Ilie Nastase era in masina in dimineata in care a fost oprit de politie

Brigitte Nastase intervine in scandalul in care este implicat Ilie Nastase. Cea mai recenta sotie a lui Ilie Nastase a dezvaluit pe Facebook cu cine era in masina fostul tenismen in momentul in care acesta a .

Ilie Nastase, acuzat de actuala Brigitte, aparat de Amalia: Ati v****t degeaba atat venin

Dupa ce s-a ales cu doua dosare penale intr-o singura zi, Ilie Nastase primeste un sprijin neasteptat. Nu de la Brigitte, care a sarit ca arsa cand a aflat ca fostul tenismen era in masina cu o.

Ilie Nastase, acuzat de Brigitte, aparat de Amalia: Ati v****t degeaba atat venin

Dupa ce s-a ales cu doua dosare penale intr-o singura zi, Ilie Nastase primeste un sprijin neasteptat. Nu de la Brigitte, care a sarit ca arsa cand a aflat ca fostul tenismen era in masina cu o.

Filmul integral al incatusarii lui Ilie Nastase, facut public: Schimbul de replici dintre fostul tenismen si politisti(VIDEO)

Filmul integral al incatusarii lui Ilie Nastase a fost facut public. Acesta reda dialogul pe care fostul tenismen l-a purtat cu agentii de politie care l-au oprit in trafic. intre timp, Ilie Nastase a facut.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )