Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cum sa gasesti cel mai bun mix pentru finantarea afacerii tale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum sa gasesti cel mai bun mix pentru finantarea afacerii tale

Orice afacere trece prin doua etape cea in care aduci bani de acasa pentru a sustine business-ul si una in care afacerea este deja pe profit operational, dar trebuie sa creezi o relatie de credit, intrucat aceasta devine necesara. Cum arata cel. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai bun ratatouille. Reteta clasica a lui Jamie Oliver

Aceasta tocana de legume este perfecta pentru serile in care vrei sa prepari o mancare sanatoasa la cina. Este o reteta clasica pentru cel mai bun ratatouille pe care bucatarul Jamie Oliver o recomanda cu multa caldura, asa ca merita sa o incerci si tu.

Cand cel mai bun ziarist greseste.... Horia Ghibutiu: Tolontan il pune pe autorul unor ineptii, Daniel Barbu, intr-o lumina favorabila

Jurnalistul Horia Ghibutiu il cearta pe cel mai bun ziarist din Romania in momentul acesta, Catalin Tolontan, pentru articolul sau, in care, de dragul.

Cel mai bun leac natural pentru plamani si infectii respiratorii. Cum se prepara rapid antibioticul saracului

Doctorul Virginia Faur, cercetator si inventator de medicamente, are doua retete naturale care pot fi folosite cu succes in lupta cu infectiile respiratorii.

Am ales ca anul viitor sa joc cu cel mai bun prieten al meu. Florin Mergea, anunt BOMBA despre noul sau partener la dublu, dupa despartirea de Rohan Bopanna (FOTO)

Florin Mergea a anuntat zilele trecute ca parteneriatul cu Rohan Bopanna s-a incheiat, iar joi a precizat si care va fi noul sau coleg. Mergea a scris pe Facebook ca noul sau partener de joc este Dominic I.

Cum se obtine cel mai bun vin in gospodarie. Producatorii sunt incantati de calitatea strugurilor facuti in 2016

Cultivatorii de vita de vie se afla in plin proces de cules al strugurilor si de obtinere al mustului din care, in final, va rezulta vinul. Vara insorita a permis acumularea de zahar care sa ofere un vin de calitate. Prepararea bauturiieste o arta pastrata de gospodarii din intreaga tara. Fiecare cultivator incearca sa obtina un vin cat mai natural cu un gust care poate fi modelat pe placul fiecaruia.

Cum reseteaza demisia lui Vasile Blaga intreaga strategie PNL pentru alegeri. Fostul presedinte liberal era cel mai mare adversar al ideii ca Dacian Ciolos sa fie sustinut pentru un nou mandat de prim-ministru

Copresedintele liberalilor a demisionat din functie, fiind urmarit penal pentru ca ar fi primit 700. 000 de euro pentru finantarea fostului PDL. Blaga era cel mai puternic adversar al ideii ca Partidul National Liberal sa il sprijine pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de premier.

Florin Mergea si-a gasit un nou partener de dublu: E cel mai bun prieten al meu!

Florin Mergea a anuntat cu cine va juca in sezonul 2017, dupa ce a anuntat incetarea parteneriatului lui Rohan Bopanna.

O noua motounealta pe piata de specializate: cel mai puternic motoferastrau destinat pomiculturii

STIHL a lansat pe piata din Romania cel mai puternic motoferastrau destinat lucrarilor de pomicultura. Conceput cu o sina mica de 35 de cm, MS 201 TC-M devine astfel optiunea ideala pentru operatiunile de retezare a crengilor si pentru scurtarile de coroana ale copacilor. Sistemul de actionare a motorului a fost pozitionat deasupra acestuia, si nu in spate, ceea ce il face sa fie mai mic, mai compact si sa aiba o mai buna ergonomie .

Ronnie OSullivan si-a cumparat un apartament de lux in Bucuresti: Celebrul jucator va fi prezent, la inceputul lunii octombrie, la cel mai important eveniment de snooker din Romania

Ronnie OSullivan, unul dintre cei mai mari jucatori de snooker din istorie, va reveni in tara noastra la inceputul lunii octombrie pentru a participa la cel mai important eveniment de snooker din Ro.

Cel mai fin nisip cuartos din Europa se gaseste in Romania. Desi stau pe o comoara, localnicii se zbat in saracie

Cel mai fin nisip cuartos din Europa a fost descoprit in perioada comunista in judetul Botosani, la Hudesti. Autoritatile locale vorbesc de o granulatie perfecta ideala pentru industria sticlei. Desi este o adevarata comoara, zacamantul zace neexploatat.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )