Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum isi face de cap una dintre cele mai bogate burlacite din Romania: Afacerista a primit dupa divort colosala suma de 40 de milioane de euro (FOTO)

B1 B1,
Cum isi face de cap una dintre cele mai bogate burlacite din Romania: Afacerista a primit dupa divort colosala suma de 40 de milioane de euro (FOTO)

Corina Martin este una dintre cele mai de succes femei din Romania. Divortata in urma cu patru ani, ea a devenit o femeie foarte bogata in urma partajului. Nu mai putin de 40. 000 de euro. continuă pe B1

Seagate lanseaza cel mai mare hard-disk portabil

Noul hard-disk Seagate din seria Backup Plus Portablebeneficiaza de cea mai mare capacitate intalnita pe un asemenea dispozitiv. Seagate este una dintre cele mai relevante companii din domeniul mediilor de stocare, atat pentru medii business, cat si pentru utilizatori casnici. Anul 2016 a fost unul in care Seagate a lansat cateva produse extrem de interesante.

Are cel mai frumos bust din lume: Dupa ce s-a pozat nud a postat imaginea pe internet (FOTO)

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume. Asa cum si-a obisnuit fanii, aceasta posteaza mereu imagini in ipostaze provocatoare. Ultima fotografie i-a lasat insa pe.

Cele mai bune rujuri din lume

Specialistii din industria de frumusete au realizat un clasament care include cele mai bune rujuri din lume si cele mai vandute in acelasi timp. Sunt produsele cosmetice pe care le folosesc si marile vedete de la Hollywood si au preturi accesibile. Iata care sunt acestea.

Cele mai bune bancuri cu prostituate. De ce e aflux de clienti pe centura Capitalei

Printre cele mai simpatice bancuri care circula la ora actuala in mediul online se numara si cele cu prostituate. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune bancuri cu prostituate.

INS: Exista aproape 63.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe find in administratia publica si sanatate

Numarul de locuri de munca vacante din economie, un indicator al deficitului de forta de munca la nivel national, a crescut in al treilea trimestru cu 16,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 62. 900, un nou maxim al ultimilor ani, si a crescut si fata de trimestrul al doilea. Cele mai multe locuri de munca vacante s-au inregistrat in administratia publica 3,81%), in sanatate si in asistenta sociala, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica INS) si prezentate de News. ro.

Cele mai bune aparitii vestimentare in 2016

Anul 2016 se apropie cu pasi repezi de final, iar, daca e sa privim in urma, descoperim o multime de momente stilistice ale vedetelor care au impresionat o lume intreaga. Iata care au fost cele mai bune aparitii vestimentare ale celebritatilor in 2016.

Altex Black Friday: catalogul cu cele mai mari reduceri

Altex Black Friday s-a desfasurat pe parcursul unei luni intregi, insa catalogul Altex de Black Friday 2016 pentru ultimele zile contine cele mai mari reduceri. intre 17 si 23 noiembrie, Black Friday la Altex inseamna cel mai mareval de reduceri la cele mai asteptate produse din toate categoriile. Aici puteti gasi catalogul Flanco de Black [].

Cele mai dorite telefoane de Black Friday si sfaturi pentru cumparaturi

In mai putin de o zi incepe un weekend plin cu reduceri. Cele mai multe produse vor fi din sfera electronicelor, asa ca ar trebui sa stii dinainte ce urmaresti si ce vrei sa cumperi.

Cum ne influenteaza orgoliul cele mai importante decizii in viata

De multe ori, orgoliul este cel care ne dicteaza actiunile in viata, uneori chiar fara sa stim. Cele mai proaste hotarari in ceea ce priveste viata personala si cariera profesionala sunt luate din orgoliu.

Vom avea cele mai mici venituri fiscale din istorie, in 2017

Tara noastra va avea, anul viitor, cele mai mici venituri fiscale din istorie, a atras, ieri, atentia Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, precizand: in proiectia pe 2017, Romania va avea probabil cele mai mici venituri fiscale, de 25,4% din PIB, cel mai mic nivel de cand avem astfel de date fiscale, de peste 20 de ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )