Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cele mai dorite telefoane de Black Friday si sfaturi pentru cumparaturi

Adevărul Adevărul,
Cele mai dorite telefoane de Black Friday si sfaturi pentru cumparaturi

In mai putin de o zi incepe un weekend plin cu reduceri. Cele mai multe produse vor fi din sfera electronicelor, asa ca ar trebui sa stii dinainte ce urmaresti si ce vrei sa cumperi. continuă pe Adevărul

Sfaturi de Black Friday pentru cumparaturi reusite

Black Friday a devenit in Romania aproape definitia reducerilor. Urmeaza un nou eveniment de tipul acesta pe 18 noiembrie, care va fi prelungit de-a lungul intregului weekend. O lista cu sfaturi este binevenita pentru ca toti cei interesati sa stie la ce sa se astepte.

Black Friday 2016 Flanco: catalogul cu ofertele de Black Friday

Catalogul Black Friday 2016 de la Flanco a ajuns la noi si va prezentam mai jos cateva dintre cele mai interesante oferte. Black Friday la Flanco a inceput pe 1 noiembrie, dar produsele de mai jos se vor afla in oferta incepand de pe 18 noiembrie si pana pe 20 noiembrie. Black Friday 2016 la [].

Afla cele mai bune oferte de Black Friday!

Esti curios sa stii care sunt magazinele online cu reduceri de Black Friday in Romania? Noi iti oferim lista cu oferte si promotii! Fie ca vrei sa-ti cumperi haine, incaltaminte,.

Cum sa supravietuiesti de Black Friday: reguli pentru preturi, garantii, contracte

In mai putin de doua zile, incepe Black Friday. Va urma un weekend plin cu tot felul de promisiuni, oferte, produse la preturi mai mici sau mai mari. Un ghid te poate ajuta sa rezisti in aceste zile.

Altex Black Friday: catalogul cu cele mai mari reduceri

Altex Black Friday s-a desfasurat pe parcursul unei luni intregi, insa catalogul Altex de Black Friday 2016 pentru ultimele zile contine cele mai mari reduceri. intre 17 si 23 noiembrie, Black Friday la Altex inseamna cel mai mareval de reduceri la cele mai asteptate produse din toate categoriile. Aici puteti gasi catalogul Flanco de Black [].

Quickmobile promite reduceri intre 10% si 90% de Black Friday

Quickmobile va tine Black Friday pe 18 noiembrie si a preagtit un stoc de 20 milioane lei, cu reduceri ce variaza intre 10% si 90%. In magazinele fizice din Romania, produsele sunt disponibile la preturi promotionale de vineri pana duminica, 20 noiembrie. Quickmobile este cunoscuta pentru faptul ca aduce extrem de repede cele mai recente smartphone-uri, dar si pentru ca ani de zile a fost criticata intens pentru service.

Piata neagra a Black Friday: cum esti furat pe internet, daca nu esti atent

Black Friday este, pentru cei mai multi, despre reduceri si cumparaturi, dar pentru cativa hoti inseamna si o ocazie buna de a face bani rapid. Iata la ce sa fii atent.

Black Friday 2016 eMAG: catalogul partial cu 15 produse

Catalogul eMAG la Black Friday 2016 devine disponibil incetul cu incetul. Pana acum stim 15 produse care vor fi in oferta eMAG de Black Friday si le gasiti mai jos. De Black Friday 2016, eMAG va avea reduceri la toata gama de produse si noi am aflat de 16 dintre ele. Spui Black Friday, spui [].

Black Friday 2016 la Amazon: cel mai mare comerciant a inceput reducerile

In cazul in care credeati ca scapati atat de usor de evenimentul comercial al anului, cei de la Amazon s-au decis sa inceapa mai repede Black Friday 2016 pentru un avantaj semnificativ in fata concurentei. Black Friday, precum Halloween sau Valentine`s Day, este o sarbatoare importata din Statele Unite ale Americii. Asta inseamna ca are [].

eMAG Black Friday: catalogul + alte promotii + sfaturi [LIVE TEXT]

Black Friday la eMAG este cel mai asteptat moment al anului pentru multi romani. Black Friday 2016 este ocazia perfecta pentru a-ti inlocui televizorul, pentru a iti cumpara un telefon nou sau pentru a-ti moderniza locuinta cu electrocasnice de top la pretul reduse. in randurile de mai jos am adunat tot ce stim pana acum [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2872 seconds )