Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum l-au distrus Ponta si Gadea pe Iohannis la Antena 3

Hotnews Hotnews,
 Cum l-au distrus Ponta si Gadea pe Iohannis la Antena 3

Victor Ponta si Mihai Gadea au facut praf din primele minute scaunul gol pe care trebuia sa stea, joi seara, Klaus Iohannis la Antena 3. Ponta a continuat sa-l hartuiasca cu intrebari nimicitoare, scaunul abia se mai tinea pe picioare. Va rezista pana la sfarsitul emisiunii? Ponta si Gadea au boxat in gol la ultima pseudo dezbatere televizata unde n-a fost nimic de dezbatut, mobilizand o galerie impresionanta de sustinatori in tribune: premierul Italiei, Matteo Renzi, adus in studio, premierul Moldovei, Iurie Leanca, bagat in direct de la Chisinau, un film cu lideri socialisti difuzat in timpul emisiunii, partidul si guvernul aliniat in spatele sau, actori, cantareti, mama lui Ponta, sotia Daciana, cetateni entuziasti. continuă pe Hotnews

Antena 3, promo mincinos la emisiunea lui Gadea: Iohannis a anuntat ca nu participa la dezbaterea cu Ponta din cauza aparitiilor anterioare dezastruoase

Antena 3 a difuzat joi un promo mincinos in care afirma ca Iohannis i-a anuntat ca nu se prezinta la dezbaterea cu Victor Ponta din cauza aparitiilor dezastruoase din precedentele doua confruntari.

Cursa lui Ponta pentru Iohannis. Vrea dezbaterea FINALA la Antena 3 cu Gadea

Este pentru prima ora in 25 de ani cind unul dintre candidati impune cu forta locul dezbaterilor si tematicile, refuzind orice fel de negociere. Ponta a ales de unul singur televiziunile, ora, ordinea acestora si problematicile, dupa care i-a transmis public lui Iohannis ca daca nu se supune dictatului este un las care fuge de confruntari.

LIVE TEXT si VIDEO. Dezbatere electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis

Candidatii pentru presedintia Romania, Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc pentru o dezbatere fata in fata, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. Antena 3 va prelua dezbaterea.

Ponta si Iohannis, despre drepturile ministrilor. Iohannis: E obligatorie modificarea legislatiei privind imunitatea. Ponta: Voi da avize pentru toti

Victor Ponta siKlaus Iohannis, au dezbatut, miercuri seara, drepturile ministrilor in comparatie cu cele ale celorlalti cetateni ai Romaniei, in cea de a doua dezbatere inaintea alegerilor.

Ponta si Iohannis, despre drepturile ministrilor. Iohannis: E obligatorie modificarea legislatiei privind imunitatea. Ponta: Voi da avize pentru toti (VIDEO)

Victor Ponta siKlaus Iohannis, au dezbatut, miercuri seara, drepturile ministrilor in comparatie cu cele ale celorlalti cetateni ai Romaniei, in cea de-a doua dezbatere inaintea alegerilor.

Ponta vs. Iohannis, prima dezbatere. Ponta: Coruptia trebuie combatuta nu numai la adversarii politici, exista in toate partidele. Iohannis: Voi garanta independenta justitiei

Cei doi candidati la presedintie, premierul Victor Ponta, din partea PSD, si primarul Sibiului, Klaus Iohannis, din partea ACL, se confrunta in prima dezbatere televizata inainte de turul II al alegerilor.

Dezbaterea Victor Ponta-Klaus Iohannis, primul loc in topul audientelor: B1 TV, cele mai bune cifre din ultimii cinci ani

A doua dezbatere a candidatilor la alegerile prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis, a plasat B1 TV, postul care a gazduit intalnirea, in fruntea clasamentului audientelor, inregistrand cele mai bune cifre din ultimii cinci ani, conform Paginademedia. ro.

LIVE TEXT. Victor Ponta - Klaus Iohannis, a doua confruntare televizata

Victor Ponta, candidatul aliantei PSD - UNPR - PC si Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru presedintia Romaniei, participa, miercuri seara, la cea de-a doua confruntare electorala televizata. Urmariti.

Ponta vs. Iohannis. Tradatori nostalgici si nehotarati

Greu de spus, deocamdata, cine si-a jucat mai bine atuurile. Au fost discursuri paralele. Pe Victor Ponta il ajunge din urma, ca pe groparul lui Cosbuc, secretul votului de care si-a batut joc cand ne-a spus ca a votat cu Ratiu si Constantinescu - nu poti rasplati un vot ce ramane secret, deci votantii liberali nu au ce spera. Pe Iohannis il bantuie calitatea - asumata sau acceptata de tovaras de drum al PSD. in rest, a existat o asimetrie, iar liberalul s-a folosit bine de oportunitatea de a se uita in ochii publicului si a demonta minciuna trimisa prin posta despre taierea pensiilor.

Cu cine veti vota in turul al doilea al alegerilor prezidentiale? Sondaj: Ponta - 54%, Iohannis - 46% in turul doi

Candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, ar castiga cu 54% turul al doilea al alegerilor prezidentiale, in timp ce contracandidatul sau, liberalul Klaus Iohannis, ar obtine 46%, arata un sondaj CURS.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )