Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cum se va organiza examenul de Rezidentiat anul acesta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum se va organiza examenul de Rezidentiat anul acesta

Organizarea concursului de intrare in Rezidentiat in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie a intrat in linie dreapta. Concursul va avea loc in data de 15 noiembrie 2020 si se va desfasura in cele sase centre universitare traditionale:. continuă pe Wall-Street Ro

Vouchere de vacanta 2020. Cat timp ar putea fi folosite tichetele emise anul acesta

Romania trece printr-o criza fara egal, atat epidemiologica, cat si economica. Cu toate astea multi romani se gandesc la cum sa-si faca o mini-vacata de sarabtori. Asta in cazul in care autoritatile nu vor veni cu noi masuri de carantinare. Deocamdata autoritatile ne-au linistit, spunand ca nu se vor lua masuri in perioada sarbatorilor de .

Coca-Cola a lansat o noua reclama emotionanta de Craciun: Anul acesta, ofera ceva ce numai tu poti darui

Coca-Cola Romania a lansat o noua campanie construita in jurul unui spot de sezon, care da viata gandului: Craciunul acesta, ofera ceva ce numai tu poti darui.

ERICSSON CAPITAL MARKETS DAY 2020: Compania isi va atinge obiectivele financiare stabilite pentru anul acesta

Rezultatele strategiei de business in vederea redersarii si imbunatatirii situatiei financiare, pe care Ericsson NASDAQ: ERIC) a urmat-o incepand cu anul 2017, au fost prezentate de catre reprezentantii companiei, in 10 noiembrie, in cadrul evenimentului Ericsson Capital Markets Day 2020, potrivit unui comunicat de presa.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )