Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cum poate fi demolata Premier League de Brexit

Online Sport Online Sport,
Cum poate fi demolata Premier League de Brexit

Posibila iesire din Uniunea Europeana a Marii Britanii, numita Brexit, a carei unda verde a fost acordata vineri printr-un referendum local, ar putea dezintegra fotbalul englezasa cum este el stiut acum. Dar nu pe loc, asa cum se tem unii. continuă pe Online Sport

Cum va afecta Brexit-ul sportul din Marea Britanie - Vor fi momente grele pentru Premier League

Odata cu iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, sute de fotbalisti straini si-ar putea pierde dreptul de a juca in Regat, acesta fiind un moment de cotitura si pentru Premier League, unul din cele mai puternice campionate din lume. Viitoarele restrictii ar putea slabi puterea formatiilor britanice, insa ar putea fi benefice pentru cresterea in valoare a nationalei Angliei ar fi obligati sa foloseasca mai multi jucatori autohtoni).

Brexitul afecteaza si campionatul de fotbal englez. Preturile fotbalistilor din Premier League ar putea sa explodeze

Cetatenii Marii Britanii au votat iesirea tarii din Uniunea Europeana, iar aceast lucru are efecte si asupra cluburilor de fotbal din Premier League. Un aspect important va fi legat de obtinerea permiselor de.

Ne este mai bine daca ne prefacem ca vrem sa jucam un rol in lume. Cluburile din Premier League, sfatuite sa fie de partea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana

Presedintele Premier League, Richard Scudamore, sfatuieste cluburile de fotbal din Premier League sa voteze in favoarea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana, potrivit BBC. Acesta este.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )