Libnet.ro
UNICEF

21:01

Cum te poti angaja in tara cu o diploma in Psihologie din Marea Britanie, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Cum te poti angaja in tara cu o diploma in Psihologie din Marea Britanie, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul Live vom discuta cu Diana Andra Somanescu, proaspat absolventa de Psihologie la Universitatea Exeter din Marea Britanie, in iulie 2014, si care va incepe curand o cariera in resurse umane aici, in Romania. continuă pe Adevărul

ADEVARUL LIVE Cum te poti angaja in tara cu o diploma in Psihologie din Marea Britanie

Astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul Live am discutat cu Diana Andra Somanescu, proaspat absolventa de Psihologie la Universitatea Exeter din Marea Britanie, in iulie 2014, care va incepe curand o cariera in resurse umane aici, in Romania.

Masuri pentru depistarea pasagerilor bolnavi de Ebola, in aeroporturile si garile din Marea Britanie

Autoritatile din Marea Britanie vor introduce in aeroporturi si gari masuri pentru depistarea pasagerilor bolnavi de Ebola, relateaza AFP. Masuri suplimentare pentru depistarea persoanelor bolnave de Ebola.

Imagini in care Udrea isi expune bustul, intr-o publicatie din Marea Britanie

Bustul Elenei Udrea a ajuns faimos in Marea Britanie. Mai multe imagini in care Udrea isi expune cu generozitate bustul fac deliciul jurnalistilor si cititorilor publicatiei Metro. Fotografia in care isi.

Reteta din Marea Britanie: Oua scotiene

Ouale scotiene sunt un fel de mancare popular in Marea Britanie pe post de gustare pentru picnic, cea mai veche reteta publicata datand din 1809, dar inventia culinara este atribuita unui negustor londonez, proprietar al magazinului Fortnum Mason, care ar fi gatit oua invelite in carne in 1738.

Faze Tari: Il invidiezi? A avut erectie 17 ore; Cum arata femeia din Marea Britanie care spune ca este prea frumoasa pentru site-urile de matrimoniale; S-a insurat cu mama sa cu binecuvantarea tatalui

De ce nu au reusit japonezii sa imperecheze doua hiene. Ingrijitorii de la Maruyama Zoo, din nordul orasului Sapporo, au petrecut 4 ani incercand. Un bucatar si-a omorat si gatit iubita, apoi s-a sinucis. Un barbat din Australia e acuzat ca si-a ucis iubita si a gatit-o, iar dupa si-a taiat gatul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )