Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cum poti sa sustii CSM Bucuresti in Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta. Pretul biletelor si modalitatea de a le putea obtine

Adevărul Adevărul,
Cum poti sa sustii CSM Bucuresti in Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta. Pretul biletelor si modalitatea de a le putea obtine

CSM Bucuresti va juca pe 6 mai in semifinalele Ligii Campionilor, unde va intalni echipa Vardar Skopje, din Macedonia. continuă pe Adevărul

Posibilele adversare pentru CSM Bucuresti in semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in Final Four-ul Ligii Campionilor si interesant este ca lista celor patru semifinaliste este aceeasi cu cea din 2016.

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din Liga Campionilor: Ce echipe se vor confrunta in Final Four

CSM Bucuresti se va duela cu Vardar Skopje, potrivit tragerii la sorti pentru Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, care a avut loc marti, informeaza gsp. ro. A doua semifinala este cea dintre.

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din semifinalele Ligii Campionilor

Am transmis in timp real in aceasta pagina incepand cu ora 14:00 tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, asa numitul Final Four gazduit de Budapesta. CSM Bucuresti putem spune ca a avut sansa la tragere si are o buna oportunitate de a juca pentru al doilea an consecutiv finala evitand cei mai puternici adversari.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti vs Vardar Skopje in semifinale

Calificata pentru al doilea an consecutiv in FINAL Four-ul de la Budapesta, CSM Bucuresti va intalni in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin pe Vardar Skopje, conform tragerii la sorti care a avut loc in cursul zilei de marti la Budapesta. Inedit: avem aceleasi echipe precum in 2016 si acelasi program in semifinale.

DEZVALUIRE Ce l-a socat pe suedezul Per Johansson cand a preluat CSM Bucuresti. Doar in estul Europei se mai intalneste asa ceva

Performansa fetelor de la CSM Bucuresti, de a accede in Final Four-ul Ligii Campionilor, nu poate fi despartita de schimbarea antrenorului.

Ce a schimbat la echipa antrenorul suedez care a preluat CSM Bucuresti. Oana Manea a recunoscut totul

CSM Bucuresti s-a calificat in Final Four-ul Ligii Campionilor, dupa ce inaintea celor doua meciuri din sferturi a schimbat antrenorul.

CSM Bucuresti va intalni HC Vardar Skopje in semifinalele Ligii Campionilor, handbal feminin

CSM Bucuresti si-a aflat astazi adversara la semifinala Campionatului Mondial la handbal feminin. CSM Bucuresti va intalni HC Vardar, Macedonia.

Manager CSM Bucuresti: Ne doream Vardar

Marti dupa-amiaza au aparut si primele reactii in tabara formatiei CSM Bucuresti dupa tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Ligii Campionilor.

Extrema dreapta din Suedia la CSM Bucuresti

CSM Bucuresti, campioana Romaniei si a Europei, continua transferurile pentru sezonul urmator.

Antrenorul CSM Bucuresti, socat dupa meciul din Ungaria: Paula Ungureanu a primit un litru de urina in cap. 5.000 de nazisti ultrasi i-au strigat: Du-te acasa, animal, tigan, orfan!

Per Johansson, antrenorul CSM Bucuresti, a postat pe Facebook un mesaj in care s-a aratat de-a dreptul socat de modul in care a fost primita echipa sa in Ungaria. Isteria a fost totala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )