Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum se pregateste Blaga pentru motiunea de cenzura contra Guvernului Ponta

România Liberă România Liberă,
Cum se pregateste Blaga pentru motiunea de cenzura contra Guvernului Ponta

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, joi, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere, de la realitatea TV, ca sunt sanse ca Guvernul sa cada dupa motiunea de cenzura, intrucat exista acordul PSRo, iar in cursul acestei nopti asteapta raspunsul celorlalte grupuri parlamentare. continuă pe România Liberă

Geoana sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Senatorul Mircea Geoana a anuntat, miercuri, ca va sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului, pe care PNL intentioneaza sa o depuna pe 5 iunie, intrucat perpetuarea sultanatului lui Ponta reprezinta cea mai proasta varianta pentru tara.

Vasile Blaga, despre motiunea de cenzura a PNL: Sunt optimist ca UDMR o va vota

Vasile Blaga, copresedintele PNL, a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica la postul de radio RFI, ca este optimist ca UDMR va vota motiunea de cenzura a liberalilor, .

Geoana: Am decis sa sustin motiunea de cenzura impotriva Guvernului pentru un motiv foarte simplu: perpetuarea sultanatului lui Ponta reprezinta cea mai proasta varianta pentru tara

Presedintele PSRO, senatorul Mircea Geoana, a anuntat miercuri, pe pagina sa de facebook, ca a luat hotararea de a sustine motiunea de cenzura a PNL pe tema votului din diaspora, deoarece Guvernul Ponta este.

PNL va depune vineri o motiune de cenzura impotriva Guvernului

PNL va depune vineri motiunea de cenzura impotriva Guvernului, urmand ca pana joi liderii de grup liberali sa poarte discutii cu privire la acest document, a declarat, azi, purtatorul de cuvant al liberalilor, Ionut Stroe, transmit surse din presa.

Ionut Stroe (PNL): Depuneam motiunea de cenzura vineri.Calculul matematic ne dezavantajeaza

PNL va depune vineri motiunea de cenzura impotriva Guvernului, urmand ca pana joi liderii de grup liberali sa poarte discutii cu privire la acest document, a declarat marti purtatorul ce cuvant al liberalilor, Ionut Stroe.

Cum se pregateste Rieu pentru concertele din Romania

Violonistul Andre Rieu sustine, joi seara, repetitii pe scena din Piata Constitutiei din Bucuresti, pentru seria de sapte concerte pe care le va sustine in perioada 5 - 14 iunie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )