Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum se pregateste Rieu pentru concertele din Romania

România Liberă România Liberă,
Cum se pregateste Rieu pentru concertele din Romania

Violonistul Andre Rieu sustine, joi seara, repetitii pe scena din Piata Constitutiei din Bucuresti, pentru seria de sapte concerte pe care le va sustine in perioada 5 - 14 iunie. continuă pe România Liberă

Ucraina va putea cumpara gaze din Romania

Transgaz a incheiat un memorandum de intelegere cu transportatorul de gaze naturale din Ucraina, Ukrtransgaz, pentru dezvoltarea infrastructurii de gaze, astfel incat Ucraina sa poata cumpara gaze din Romania, relateaza portalul ICIS.

Ucraina va putea cumpara gaze din Romania

Transgaz a incheiat un memorandum de intelegere cu transportatorul de gaze naturale din Ucraina, Ukrtransgaz, pentru dezvoltarea infrastructurii de gaze, astfel incat Ucraina sa poata cumpara gaze din Romania, relateaza portalul ICIS.

Piata de publicitate online din Romania a crescut cu 7%, fata de 2013

Conform celei mai recente editii a studiului ROADS, realizat de catre IAB Romania si PwC Romania pentru al 8-lea an consecutiv, piata de publicitate online din Romania a inregistrat, in 2014, o crestere de 7%, fata de anul precedent, ajungand la o valoare de 112. 515 lei, adica 25,4 milioane de euro, arata un comunicat transmis redactiei.

EVENIMENT pe scena teatrala din Romania: Rinocerii, in regia lui Robert Wilson, la Teatrul Marin Sorescu din Craiova

Teatrul National Marin Sorescu din Craiova este gazda unui eveniment special pentru scena teatrala din Romania, punerea in scena a spectacolului Rinocerii, de Eugen Ionescu, in regia lui Robert Wilson. Regizorul.

Studiu ROADS: publicitatea online din Romania s-a ridicat anul trecut la 25,4 milioane euro

Piata de publicitate online din Romania a avut, in 2014, o valoare raportata de 25,4 milioane euro 112,8 milioane lei), potrivit celei mai recente editii a studiului ROADS, elaborat de IAB Romania si PwC Romania. Valoarea nu include mare parte din publicitatea atrasa de giganti internationali precum Google sau Facebook, cheltuielile prin aceste platforme fiind luate in considerare doar in masura in care diverse agentii sau companii le-au raportat in vederea acestui studiu. In termeni reali, cresterea fata de 2013 este de 7%, potrivit unui comunicat PwC.

Ce afaceri demareaza copiii din Romania

Peste 500 de copii sunt implicati, in calitate de actionari, la firmele din Romania. Astfel, mici antreprenori se implica in comert, hoteluri si restaurante, arata o analiza realizata de agentia de servicii financiare si credit risk management KeysFin.

Competitia Cel mai 4x4 din Romania, a XV-a editie

Kia Sorento a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Hyundai Grand Santa Fe, Jeep Renegade, Mitsubishi Outlander, Opel Mokka si Suzuki Vitara.

KeysFin: Peste 500 de minori, viitori antreprenori, sunt implicati in calitate de actionari la firmele din Romania, principalul domeniul de activitate fiind comertul

Copiii sunt din ce in ce mai atrasi de mediul de afaceri. Peste 500 de viitori antreprenori sunt implicati, in calitate de actionari la firmele din Romania, cei mai multi in afaceri din comert, hoteluri si.

Municipiul Deva dispune de 77 milioane lei pentru investitiile din 2015

Primaria Municipiului Deva a alocat 77 de milioane de lei pentru investitiile din acest an, ne-a declarat primarul localitatii, Petru Marginean. Domnia sa ne-a precizat ca suma pentru investitiile in continuare este de 70,4 milioane lei, investitiile noi beneficiaza de 3,3 milioane lei, iar pentru alte cheltuieli de investitii au fost alocate 3,2 milioane lei.

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2207 seconds )