Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cum previi update-ul la Windows 10 si stergi fisierele descarcate automat?

Playtech Playtech,
Cum previi update-ul la Windows 10 si stergi fisierele descarcate automat?

Windows 10 are multe puncte bune si merita laudat, dar puteti avea un numar foarte mare de motive pentru a ramane la Windows 8 sau Windows 7. Cei de la Microsoft au facut o treaba foarte buna cu Windows 10, iar pentru ca l-au oferit gratuit tuturor celor care aveau o versiune licentiata de Windows [] Cum previi update-ul la Windows 10 si stergi fisierele descarcate automat? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Microsoft iti descarca Windows 10 pe PC fara sa iti dai seama: cum ajungi sa ramai cu 6GB mai putin pe hard

Microsoft descarca o versiune a sistemului de operare Windows 10 fara ca utilizatorul sa fie notificat, iar acest lucru se intampla in momentul in care este descarcat update-ul KB3035583.

Cel mai bun competitor pentru iPad Pro vine de la Samsung si va rula Windows 10

Cei de la Apple s-au laudat ca au reinventat tabletele odata cu modelul iPad Pro, prezentat in urma cu o saptamana, dar se pare ca cei care vor o tableta mare cuun sistem de operare complet si nu unul de telefon, redimensionat) vor avea de unde alege. Stim ca Samsung urmeaza sa lanseze un gadget [] Cel mai bun competitor pentru iPad Pro vine de la Samsung si va rula Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.229 seconds )