Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cum si-a facut Lucian Onea, fostul sef de la DNA Ploiesti, cale batuta pana la vila de 200 de metri patrati

Antena3 Antena3,
Cum si-a facut Lucian Onea, fostul sef de la DNA Ploiesti, cale batuta pana la vila de 200 de metri patrati

Imagini cu vila de 200 de metri patrati a fostului sef al unitatii de elita de la DNA Ploiesti au fost prezentate in emisiunea Se intampla in Romania. E vila pe care Lucian Onea se plange ca ar pu. continuă pe Antena3

Fostul sef al DNA Timisoara s-a sinucis aruncandu-se de la etajul cladirii in care lucra ca procuror: cauzele tragediei

Fostul sef al DNA Timisoara Tamas Schiffbeck 48 de ani) si-a pierdut viata vineri dimineata, dupa ce a cazut de la etajul sase al cladirii in care lucra ca procuror al Directiei Nationale Anticoruptie. Din primele date rezulta ca barbatul s-a sinucis.

Fostul sef al DNA Timisoara a murit dupa ce a cazut de la etajul sase al cladirii in care lucra ca procuror. Cauzele posibilei sinucideri

Fostul sef al DNA Timisoara Tamas Schiffbeck 48 de ani) si-a pierdut viata vineri dimineata, dupa ce a cazut de la etajul sase al cladirii in care lucra ca procuror al Directiei Nationale Anticoruptie. Din primele date rezulta ca barbatul s-ar fi sinucis, dar politistii au declansat o ancheta.

Rasturnare de situatie in cazul procurorului mort. Ce l-a impins pe fostul sef DNA Timis la moarte

Rasturnare de situatie in cazul sinuciderii fostului sef al DNA Timis. Familia procurorului face acuzatii grave si lanseaza ipoteza ca el ar fi fost nevoit sa recurga la acest gest extrem. Rudele.

Dezvaluirile facute de conducerea DNA dupa ce fostul sef al DNA Timisoara, Tamas Schiffbeck, s-a sinucis

Conducerea DNA anunta ca fostul sef DNA Timisoara, Tamas Schiffbeck, care s-a sinucis vineri dimineata aruncandu-se de la etajul 6 al cladirii care gazduieste institutia, era un profesionist desavarsit si.

Un fost sef DNA s-a sinucis. S-a aruncat pe geamul biroului sau

Fostul sef DNA Timis s-a sinucis in dimineata zilei de 15 martie. Conform martorilor, colegi de-ai sai, nu a existat niciun semn ca ar vrea sa faca acest gest extrem. Tamas Schiffbeck, fostul sef al DNA Timis, s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul 6. El era la biroul sau din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, din [] .

Fostul sef al DNA Timisoara s-a sinucis

Fostul sef al DNA Timisoara Tamas Schiffbeck s-a sinucis, astazi dimineata, aruncandu-se la la etajul cladirii in care lucra ca procuror al Directiei Nationale Anticoruptie.

Fostul sef al DNA Timisoara, Tamas Schiffbeck, s-a sinucis, aruncandu-se in gol de la etajul sase al institutiei

Fostul sef al DNA Timisoara s-a sinucis in aceasta dimineata. Tamas Schiffbeck a fost in fruntea institutiei pana in anul 2015. Acesta s-a aruncat in gol de la etajul sase al clarii in care se.

Fostul sef al DNA Timisoara, procurorul Tamas Schiffbeck, s-ar fi sinucis, aruncandu-se de la etajul 6 al institutiei

Un procuror de la DNA Timisoara s-a sinucis in aceasta dimineata, aruncandu-se in gol din cladirea care gazduieste sediul institutiei din orasul de pe Bega, de la etajul sase. Tamas Schiffbeck a fost seful.

Circumstantele neexplicate ale sinuciderii fostului sef DNA Timisoara. Simbolistica sinuciderii la locul de munca

Sinuciderea, din aceasta dimineata, a fostului sef DNA Timisoara,Tamas Schiffbeck 48 de ani) a lasat presa sa speculeze cu privire la motivele ce au determinat un astfel de gest extrem. Surse judiciare au declarat pentru Adevarul ca inspectorii judiciari pregateau un control la DNA cu privire la dosarelefacute in baza sesizarilor SRI din 2007 pana in prezent. Psihologii vorbesc de mesajul pe care sinuciderea la locul de munca il transmite.

Exces de putere. Rasturnare de situatie in cazul sinuciderii fostului sef DNA Timisoara

Sinuciderea fostului sef DNA Timisoara,Tamas Schiffbeck, in varsta de 49 de ani, a lasat loc de speculatii in privinta motivelor care l-au determinat sa-si ia viata. Potrivit unor surse, inspectorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )