Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un fost sef DNA s-a sinucis. S-a aruncat pe geamul biroului sau

Playtech Playtech,
Un fost sef DNA s-a sinucis. S-a aruncat pe geamul biroului sau

Fostul sef DNA Timis s-a sinucis in dimineata zilei de 15 martie. Conform martorilor, colegi de-ai sai, nu a existat niciun semn ca ar vrea sa faca acest gest extrem. Tamas Schiffbeck, fostul sef al DNA Timis, s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul 6. El era la biroul sau din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, din [] . continuă pe Playtech

Exces de putere. Rasturnare de situatie in cazul sinuciderii fostului sef DNA Timisoara

Sinuciderea fostului sef DNA Timisoara,Tamas Schiffbeck, in varsta de 49 de ani, a lasat loc de speculatii in privinta motivelor care l-au determinat sa-si ia viata. Potrivit unor surse, inspectorii.

Circumstantele neexplicate ale sinuciderii fostului sef DNA Timisoara. Simbolistica sinuciderii la locul de munca

Sinuciderea, din aceasta dimineata, a fostului sef DNA Timisoara,Tamas Schiffbeck 48 de ani) a lasat presa sa speculeze cu privire la motivele ce au determinat un astfel de gest extrem. Surse judiciare au declarat pentru Adevarul ca inspectorii judiciari pregateau un control la DNA cu privire la dosarelefacute in baza sesizarilor SRI din 2007 pana in prezent. Psihologii vorbesc de mesajul pe care sinuciderea la locul de munca il transmite.

Fost sef al Armatei: Romania, obligata sa-si foloseasca vechile avioane MIG 21, pentru care nu se mai gasesc piese. Situatia este foarte grava

Generalul Stefan Danila, fost sef al Armatei Romane, a afirmat, la Europa FM, ca Romania a ajuns intr-o situatie foarte grava, in care este obligata sa-si foloseasca in continuare vechile avioane MIG 21, care ar fi trebuit sa iasa din serviciul de lupta din 2012 si pentru care nu se mai gasesc piese. El a facut aceste declaratii in contextul in care joi dimineata la baza aeriana de la Borcea a avut loc ceremonia de introducere a celor 12 aeronave F-16 Fighting Falcon in serviciul de Politie Aeriana.

Un procuror de la DNA Timisoara s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul al saselea al cladirii institutiei

Procurorul Tamas Schiffbeck, fost sef al DNA Timisoara, s-a sinucis, vineri dimineata, dupa ce s-a aruncat de la etajul al saselea al cladirii Directiei Nationale Anticoruptie.

UPDATE Un procuror de la DNA Timisoara s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul al saselea al cladirii institutiei

Procurorul Tamas Schiffbeck, fost sef al DNA Timisoara, s-a sinucis, vineri dimineata, dupa ce s-a aruncat de la etajul al saselea al cladirii Directiei Nationale Anticoruptie.

Rasturnare de situatie in cazul procurorului mort. Ce l-a impins pe fostul sef DNA Timis la moarte

Rasturnare de situatie in cazul sinuciderii fostului sef al DNA Timis. Familia procurorului face acuzatii grave si lanseaza ipoteza ca el ar fi fost nevoit sa recurga la acest gest extrem. Rudele.

Fost sef al fortelor SUA in Europa, avertisment pentru romani: E foarte posibil ca rusii sa ocupe Odessa si poate chiar si Romania

Generalul american Ben Hodges, cel care a condus fortele terestre americane pana acum doi ani, a transmis un avertisment grav la Praga. Acesta a fost prezent la o conferinta dedicata implinirii a 20 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )