Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cum il sustin PSD-istii pe Liviu Dragnea dupa condamnare

Adevărul Adevărul,
Cum il sustin PSD-istii pe Liviu Dragnea dupa condamnare

Cum anticipam, decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea in prima instanta a cazut greu in capul nomenklaturii PSD! Pur si simplu nu este in stare s-o digere. Se zvarcoleste ca pestele pe uscat sa gaseasca o solutie, dar orice incercare de iesire ar gasi, pierderile sunt imense, scrieStefan Vlaston, vicepresedinte PMP, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Ce sfat ii da Iohannis lui Dragnea, dupa condamnare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca nu a discutat cu premierul despre o propunere pentru functiile pe care Liviu Dragnea le-a vacantat in Guvern si a apreciat ca retragerea acestuia din Executiv reprezinta un raspuns adecvat la condamnare.

Presedinte PSD Mehedinti: Liviu Dragnea trebuie sa ramana in continuare in cele doua functii pentru ca este o persoana demna, cu o inalta moralitate

Aladin Georgescu, presedintele PSD Mehedinti, este solidar cu Liviu Dragnea si spune ca acesta trebuie sa ramana in continuare in cele doua functii detinute, respectiv la conducerea Ministerului Dezvoltarii Regionale ss Administratiei Publice si presedinte executiv al Partidului Social Democrat.

Liviu Dragnea, dupa condamnarea pentru referendum: Fratele meu a murit din cauza acestui dosar

Ministrul demisionar al Dezvoltarii si Administratiei, Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, afirma ca simte o mare nedreptate si regrete uriase, inclusiv pentru ca fratele sau a murit din cauza acestui dosar.

PSD rescrie sentinta lui Liviu Dragnea

Liderii PSD, in frunte cu Victor Ponta, sustin ca Liviu Dragnea a fost condamnat pentru ca a indemnat lumea sa iasa la vot. Decizia instantei spune cu totul altceva.

Falsele argumente PSD in apararea lui Liviu Dragnea. Jumatati de adevar si sofisme

Condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul fraudarii referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, i-a pus pe jar pe liderii PSD. Acestia i-au luat apararea lui Dragnea, ignorand faptele de care a fost acuzat presedintele executiv al social-democratilor.

Social-democratii fac scut in jurul lui Liviu Dragnea: Liderii PSD din tara ii cer sa nu demsioneze din functia de presedinte executiv al partidului

Social democratii din mai multe judete ale tarii ii canta la unison ode lui Liviu Dragnea dupa ce acesta a demisionat din Guvern, ca urmare a condamnarii in dosarul Referendumului. Care mai de care,.

Social-democratii fac scut in jurul lui Liviu Dragnea: Liderii PSD din tara ii cer sa nu plece din partid (VIDEO)

Social democratii din mai multe judete ale tarii ii canta la unison ode lui Liviu Dragnea dupa ce acesta a demisionat din Guvern, ca urmare a condamnarii in dosarul Referendumului. Care mai de care,.

Cum intentioneaza Dragnea sa ajute PSD, dupa condamnare

Liviu Dragnea a declarat vineri, referitor la demisia din functia de presedinte executiv al PSD, ca pana luni se va gandi la o modalitate de a ajuta in continuare partidul, informeaza Mediafax.

Mircea Geoana critica PSD: Liviu Dragnea, condamnat pentru fapte de coruptie, nu pentru ca a indemnat oamenii sa mearga la vot

Mircea Geoana a scris pe Facebook ca Liviu Dragnea are o condamnare penala si din acest motiv trebuie sa plece din viata politica din Romania, iar sceneta ieftina pusa in scena de Ponta si Dragnea este umilitoare pentru membrii si votantii PSD.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )