Libnet.ro
UNICEF

01:05

Social-democratii fac scut in jurul lui Liviu Dragnea: Liderii PSD din tara ii cer sa nu plece din partid (VIDEO)

B1 B1,
Social-democratii fac scut in jurul lui Liviu Dragnea: Liderii PSD din tara ii cer sa nu plece din partid (VIDEO)

Social democratii din mai multe judete ale tarii ii canta la unison ode lui Liviu Dragnea dupa ce acesta a demisionat din Guvern, ca urmare a condamnarii in dosarul Referendumului. Care mai de care,. continuă pe B1

Social-democratii fac scut in jurul lui Liviu Dragnea: Liderii PSD din tara ii cer sa nu demsioneze din functia de presedinte executiv al partidului

Social democratii din mai multe judete ale tarii ii canta la unison ode lui Liviu Dragnea dupa ce acesta a demisionat din Guvern, ca urmare a condamnarii in dosarul Referendumului. Care mai de care,.

Dosarul Referendumul: Campania comuna a USL pentru referendumul din 2012 este inexistenta in pozitia PNL fata de condamnarea lui Liviu Dragnea

Liderul PSD Victor Ponta a amintit, vineri, ca liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu social-democratii la referendumul de suspendare a lui Traian Basescu din 2012.

Victor Ponta: Liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu PSD la referendumul din 2012. Sa va fie rusine!

Liderul PSD Victor Ponta a amintit, vineri, ca liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu social-democratii la referendumul de suspendare a lui Traian Basescu din.

Falsele argumente PSD in apararea lui Liviu Dragnea. Jumatati de adevar si sofisme

Condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul fraudarii referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, i-a pus pe jar pe liderii PSD. Acestia i-au luat apararea lui Dragnea, ignorand faptele de care a fost acuzat presedintele executiv al social-democratilor.

Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, pentru referendumul din 2012

Ministrul Dezvoltarii si Administratiei, Liviu Dragnea, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, decizia luata vineri de instanta suprema.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st.

Radu Banciu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Prin explicatiile pe care le ofera, Dragnea demonstreaza ca nu a inteles nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Prin demisiile pe care le-a.

Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului din 2012 a starnit imaginatia internautiulor. Vezi cele mai bune bancuri cu Dragnea si despre Teleorman

Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul a adus, din nou, in atentia internautilor glumele despre judetul de origine al presedintelui executiv al PSD - Teleorman, dar si despre cum se desfasoara.

Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului: Decizia nu este definitiva. Dragnea, la discutii cu Ponta dupa condamnare

40 Dupa decizia din dosarul referendumului, ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a ajuns vineri dimineata la Palatul Victoria, unde se afla si premierul Victor Ponta, informeaza B1 TV: Chiar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )