Libnet.ro
UNICEF

11:00

Presedinte PSD Mehedinti: Liviu Dragnea trebuie sa ramana in continuare in cele doua functii pentru ca este o persoana demna, cu o inalta moralitate

Adevărul Adevărul,
Presedinte PSD Mehedinti: Liviu Dragnea trebuie sa ramana in continuare in cele doua functii pentru ca este o persoana demna, cu o inalta moralitate

Aladin Georgescu, presedintele PSD Mehedinti, este solidar cu Liviu Dragnea si spune ca acesta trebuie sa ramana in continuare in cele doua functii detinute, respectiv la conducerea Ministerului Dezvoltarii Regionale ss Administratiei Publice si presedinte executiv al Partidului Social Democrat. continuă pe Adevărul

Falsele argumente PSD in apararea lui Liviu Dragnea. Jumatati de adevar si sofisme

Condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul fraudarii referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, i-a pus pe jar pe liderii PSD. Acestia i-au luat apararea lui Dragnea, ignorand faptele de care a fost acuzat presedintele executiv al social-democratilor.

PSD rescrie sentinta lui Liviu Dragnea

Liderii PSD, in frunte cu Victor Ponta, sustin ca Liviu Dragnea a fost condamnat pentru ca a indemnat lumea sa iasa la vot. Decizia instantei spune cu totul altceva.

Liviu Dragnea: Demisia mea din functia de presedinte executiv al PSD poate sa puna partidul intr-o situatie delicata

Liviu Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, ca demisia sa din functia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat PSD) poate sa puna partidul intr-o situatie delicata intr-un an preelectoral, cand trebuie pregatit pentru alegerile locale de anul viitor. UPDATE - Ponta: Partidul nu sunt eu, conducerea PSD va decide daca Dragnea ramane presedinte executiv.

Social-democratii fac scut in jurul lui Liviu Dragnea: Liderii PSD din tara ii cer sa nu demsioneze din functia de presedinte executiv al partidului

Social democratii din mai multe judete ale tarii ii canta la unison ode lui Liviu Dragnea dupa ce acesta a demisionat din Guvern, ca urmare a condamnarii in dosarul Referendumului. Care mai de care,.

Liviu Dragnea a demisionat din functia de ministrul al Dezvoltarii, dupa condamnarea in dosarul referendumului: Luni va fi pe masa BPN si mandatul meu de presedinte executiv al PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vienri, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului, ca isi da demisia din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale. Instanta Suprema a decis.

Liviu Dragnea demisioneaza din functiile de ministru si de presedinte executiv PSD

Liviu Dragnea a anuntat ca a demisionat din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar luni, in sedinta Biroului Permanent al PSD, isi va depune mandatul de presedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei.

Liviu Dragnea a demisionat din Guvern

Liviu Dragnea a anutat ca a demisionat din functia de ministru al Dezvoltarii, iar luni va prezenta Biroului Permanent al PSD demisia si din functia de presedinte-executiv al PSD.

Deputat PSD de Buzau, despre Liviu Dragnea: A fost condamnata singura constructie politica ce a luptat cu Basescu

Deputatul PSD de Buzau, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, ca decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare, este nedreapta, intrucat a fost condamnata singura constructie politica ce a luptat deschis cu fostul presedinte Traian Basescu, informeaza Mediafax.

Liviu Dragnea: Demisia mea este un gest de demnitate, in continuare imi sustin cu tarie nevinovatia

Liviu Dragnea a declarat la Targu Mures ca demisia din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale reprezinta un gest de demnitate, transmite Agerpres. Ministrul demisionar a mai anuntat ca isi sustine in.

CTP: Liviu Dragnea e prima persoana din PSD care isi da demisia fara sa i-o ceara tovarasii de partid. Plecarea lui din PSD va lasa un vid de putere

Cristian Tudor Popescu a analizat pentru Digi24 condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in Dosarul Referendumul, imaginea acestuia in partid si problemele ce s-ar putea declansa prin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )