Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum ar fi trebuit sa arate show-ul Romaniei de la Eurovision 2016 FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cum ar fi trebuit sa arate show-ul Romaniei de la Eurovision 2016 FOTO VIDEO

Ovidiu Anton, artistul care ar fi trebuit sa reprezinte Romania la Eurovision 2016, a facut publice imagini care dezvaluie cum ar fi trebuit sa arate show-ul de la Stockholm. continuă pe Adevărul

Cum ar fi trebuit sa arate show-ul Romaniei de la Eurovision 2016 FOTO

Ovidiu Anton, artistul care ar fi trebuit sa reprezinte Romania la Eurovision 2016, a facut publice imagini care dezvaluie cum ar fi trebuit sa arate show-ul de la Stockholm.

Cum ar fi trebuit sa arate show-ul Romaniei de la Eurovision 2016 - GALERIE FOTO

Ovidiu Anton, artistul care ar fi trebuit sa reprezinte Romania la Eurovision 2016, a facut publice imagini care dezvaluie cum ar fi trebuit sa arate show-ul de la Stockholm. Pe 5 mai ar fi trebuit.

EBU raspunde oficial catre Pro TV: Nu exista nicio solutie pentru participarea Romaniei in acest an la Eurovision 2016

Postul Pro TV a primit, dupa o saptamana de cand a incercat sa discute cu reprezentantii EBU, un raspuns oficial din partea organizatiei cu privire la participarea Romaniei la Eurovision 2016. EBU arata ca sansele participarii in acest an sunt nule. Aleksandras Cesnavicius, seful Pro TV, spune ca inca incearca sa gaseasca o solutie.

Gest emotionant facut de jurnalistii straini acreditati la Eurovision 2016 fata de Ovidiu Anton VIDEO

Reprezentanta Moldovei la Eurovision 2016, Lidia Isac, si jurnalistii acreditati la eveniment si-au aratat solidaritatea si sustinerea fata de Ovidiu Anton, care a fost descalificat din cauza datoriilor Televiziunii Romane catre organizatorii concursului, printr-un gest de-a dreptul emotionant.

Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016

Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016, iar o oferta in acest sens facuta de ProTV nu poate fi acceptata, deoarece acesta nu face parte din European Broadcasting Union EBU), a anuntat vineri EBU pe pagina sa de Facebook.

Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016

Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016, iar o oferta in acest sens facuta de ProTV nu poate fi acceptata, deoarece acesta nu face parte din European Broadcasting Union EBU), a anuntat vineri EBU pe pagina sa de Facebook.

Care este tara favorita la Eurovision 2016: Rezultatele unui sondaj realizat de fanii competitiei VIDEO

Organizatia Generala a Amatorilor de Eurovision OGAE) a realizat un sondaj la care au luat parte 43 de fan-cluburi ale competitiei muzicale din intreaga lume.

Emilia Popescu, despre cum i s-a schimbat viata dupa show-ul de dans

Emilia Popescu a povestit cum unii regizori urasc actorii si cum viata ei s-a schimbat dupa Dansez pentru tine. Da, unii dintre ei ii dispretuiesc. Mi-a explicat cineva la un moment dat:.

Caru' cu Vedete: Ce raspuns a primit Pro TV de la EBU. Va participa Ovidiu Anton la Eurovision 2016?; Fostul iubit Adrian Cristea o bantuie pe Bianca! Nu scapa de el sub nicio forma; Cu sanii lasati pe-afara: o vedeta a patit rusinea pe covorul rosu

Misha, sotia lui Connect-R, cu sanii la vedere. Misha, frumoasa sotie a lui Connect-R, a slabit foarte mult, dupa ce a tinut o dieta drastica, iar acum arata. Senzational! Dani Otil a povesit detalii intime! Cat de intensa a fost partida de sex din toaleta!Dani Otil a vorbit despre decadenta societatii.

UEFA a anuntat care va fi sloganul Romaniei la Euro 2016. Mesajul va fi inscriptionat pe autocarul echipei

Fanii tricolorilor au putut vota pana pe 1 mai, pe site-ul oficial al Campionatului European, mesajul care va fi inscriptionat pe autocarul echipei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )