Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum vrea sa ramana Ponta in istorie

România Liberă România Liberă,
Cum vrea sa ramana Ponta in istorie

Premierul Victor Ponta a scris, luni, pe Facebook, ca actuala guvernare va ramane in istorie cu partea guvernamentala, intrucat este formatiunea politica care a relansat Romania. continuă pe România Liberă

Premierul Victor Ponta, la Antena 3: Am pus la dispozitie apartamentul meu pentru sechestru. E o procedura normala/ Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa/ Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari

Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa. Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari. Nu am taiat in mandatul meu niciun ban de la pensionari. Am aratat ca putem fi si noi primii si nu numai ultimii in Europa sau sa ne comparam numai cu bulgarii, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3. Intrebat de moderator daca se gandeste sa renunte si la scaunul de premier, Victor Ponta a evitat un raspuns direct sustinand doar ca nu este de neinlocuit si ca sunt mai multi oameni politici care pot conduce guvernul dandu-l exemplu pe Calin Popescu Tariceanu.

Premierul Victor Ponta a ajuns la sediul DNA

Premierul Victor Ponta a fost chemat astazi la DNA. Ponta a fost chemat de fiecare data lunea, la Directia Nationala Anticoruptie, de cand a fost pus sub invinuire in dosarul in dosarul.

Premierul Victor Ponta s-a prezentat, in carje, la DNA, pentru a fi audiat

UPDATE Premierul Victor Ponta s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat de procurori, unde a ramas circa o jumatate de ora. Acesta a parasit sediul DNA fara a face prea multe comentarii, precizand doar ca se va face o expertiza financiar contabila.

Premierul Victor Ponta, la DNA. Procurorii au cerut o expertiza financiar-contabila in dosarul in care este cercetat pentru coruptie

Victor Ponta a fost, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). La iesire, acesta a precizat ca procurorul a dispus o expertiza financiar-contabila, urmand ca la finalul acesteia premierul sa fie audiat. in acest caz, Ponta a fost pus sub urmarire penala pentru spalare de bani, complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul Turceni-Rovinari, in care este cercetat si Dan Sova, infractiuni comise cand era avocat.

Seful TVR, atac public la premierul Victor Ponta: Va disparea de pe scena politica!

Seful TVR, Stelian Tanase, prinde curaj. Asta dupa incercarea ratata a Puterii de a-l schimba din functie. Omul care in ziua in care era numit sef al Televiziunii Publice il omagia pe Ponta, acum loveste dur.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )