Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum va fi VREMEA in minivacanta de 1 mai. Prognoza meteo pentru Bucuresti, munte si mare

Antena3 Antena3,
Cum va fi VREMEA in minivacanta de 1 mai. Prognoza meteo pentru Bucuresti, munte si mare

Sambata, vremea va deveni in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice, indeosebi ziua, in vestul, centrul si nordul teritoriului, precum si. continuă pe Antena3

Vremea in minivacanta de 1 mai: Prognoza meteo pentru weekend in tara, la Bucuresti, la munte si la mare

Sambata, vremea va deveni in general instabila, anunta Mediafax. Vor fi innorari temporar accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice, indeosebi ziua, in vestul, centrul si nordul teritoriului, precum si in zona montana, iar in celelalte regiuni astfel de fenomene se vor semnala local, mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii.

Prognoza meteo pentru joi si vineri: Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor

Joi, vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, iar valorile termice diurne vor marca o crestere semnificativa in regiunile vestice, nordice si centrale dar, si in aceste conditii, la nivelul intregii tari se vor mentine usor mai coborate decat cele normale pentru acesta perioada, potrivit Mediafax.

Vremea continua sa se raceasca. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va continua sa se raceasca, miercuri, la nivelul intregii tari, iar de joi precipitatiile se vor diminua atat cantitativ cat si din punctul de vedere al regiunilor afectate, potrivit prognozei meteo transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, citate de Mediafax.

Cel mai periculos element pentru stratul de ozon: De ce este ignorat oxidul de azot

Oxidul de azot este unul dintre cele mai daunatoare elemente pentru stratul de ozon, dar si unul dintre cele mai utile pentru oameni. Daca intrebati in prezent pe cineva in legatura cu pericolele care ameninta clima, cei mai multi vor indica mai intai dioxidul de carbon. Dar exista o substantaal carei impact asupra planetei noastre este [] Cel mai periculos element pentru stratul de ozon: De ce este ignorat oxidul de azot Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Europa, cea mai atractiva destinatie pentru investitii, inaintea SUA

Europa a devenit cea mai atractiva destinatie pentru investitii, devansand Statele Unite pentru prima oara dupa 2009, potrivit unui sondaj realizat de Bloomberg in randul investitorilor din sectorul financiar.

Studiu: Europa a devenit cea mai atractiva destinatie pentru investitii, devansand SUA

Europa a devenit cea mai atractiva destinatie pentru investitii. A devansat Statele Unite pentru prima oara dupa 2009, potrivit unui sondaj realizat de Bloomberg. Studiul a fost realizat in randul investitorilor.

Vremea de 1 Mai. Minivacanta cu vreme capricioasa

Vremea de 1 Mai. in minivacanta de 1 Mai vom avea parte de vreme schimbatoare, sambata fiind anuntate temperaturi scazute in toata tara. Cu toate acestea, reprezentanti ai Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au precizat ca vineri si duminica vremea va fi frumoasa, buna pentru iesiri in aer liber.

Cum alegi cel mai bun antivirus pentru device-ul tau?

Cei mai multi dintre utilizatorii de PC-uri considera ca au nevoie de un antivirus. Mai mult decat atat, acum si telefoanele inteligente au nevoie de o astfel de aplicatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )