Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, eliberat din arestul preventiv

Adevărul Adevărul,
Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, eliberat din arestul preventiv

Iulian Hertanu va fi cercetat in arest la domiciliu dupa ce magistratii Curtii Supreme au admis contestatiile acestuia cu privire la prima decizie prin care ii fusese prelungita arestarea preventiva. De asemenae instanta a stabilit ca si omul de afaceri Vladimir Ciorba sa fie cercetat in arest la domiciliu. Cei doi urmeaza sa fie eliberati din arest, decizia fiind definitiva. continuă pe Adevărul

Primaria sectorului 1 cere amendarea premierului Victor Ponta si a ministrului Mediului cu 20% din salariul minim pe economie/zi fiindca nu expropriaza cei 5.000 mp din Parcul Bordei, ramasi proprietate privata

Primaria sectorului 1 a dat in judecata in 2011 Guvernul Romaniei cerand instantei sa oblige executivul sa exproprieze cei 5. 000 mp ramasi proprietate privata in Parcul Bordei dupa ce Primaria Capitalei a intrat in posesia spatiului verde. In aprilie 2014, Inalta Curte de Casatie si Justitie a obligat Guvernul si Ministerul Mediului sa exproprieze terenul, insa potrivit reprezentantilor Primariei sector 1 executivul nu a facut nimic in acest sens. Acum, Primaria sectorului 1 vrea sa ceara instantei de judecata amendarea premierului Victor Ponta si a ministrului Mediului, Gratiela Gavrilescu, cu 20% din salariul minim pe economie pentru fiecare zi de intarziere in executarea respectivei hotarari.

Iulian Hertanu, plasat in arest la domiciliu

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta a fost plasat in arest la domiciliu, printr-o decizie de joi a instantei supreme. inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a judecat joi.

Iulian Hertanu, cumnatul lui Ponta, in arest la domiciliu

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, arestat la sfarsitul lunii februarie in dosarul vizand fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de canalizare la Comarnic, a fost plasat in arest la domiciliu, printr-o decizie de joi a iCCJ, potrivit Mediafax.

DOCUMENTE Liberalii il acuza pe Victor Ponta ca le-a plagiat textul unui proiect de lege pentru care Guvernul a dat aviz negativ

Purtatorul de cuvant al deputatilor PNL, Cristina Pocora, l-a acuzat joi pe premierul Victor Ponta ca a plagiat un text dintr-un proiect de lege, impreuna cu expunerea de motive, depus de liberali la Parlament anul trecut si pentru care guvernul condus de Ponta a dat aviz negativ. Vezi cele doua texte comparate in documentele atasate si in articol.

Catalin Predoiu, atac la premierul Victor Ponta: Pune in pericol aderarea Romaniei la zona euro prin lipsa unei reforme structurale

Catalin Predoiu lanseaza un nou atac la adresa lui Victor Ponta. Premierul-fantoma considera ca Ponta pune in pericol aderarea Romaniei la zona euro prin lipsa unei reforme structurale. De asemenea,.

Victor Ponta a cerut Avocatului Poporului sa conteste la Curtea Constitutionala un OUG semnat de el. Radu Nicolae, Centrul de Resurse Juridice: Este o premiera legala in Romania, ca un premier sa-si atace propria ordonanta de urgenta

Premierul Victor Ponta a cerut, luni, Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala cu exceptia de necunstitutionalitate a Ordonantei de Urgenta nr 7/ 2015 privind stabilirea destinatiei unor bunuri imobile confiscate. In solicitarea adresata Avocatului Poporului, premierul Ponta arata ca guvernul este hotarat sa rezolve problema cresterii gradului de valorificare a bunurilor confiscate si un act normativ care sa raspunda tuturor exigentelor legii fundamentale si interesului public. Centrul de Resurse Juridice a sesizat vineri Avocatul Poporului. Radu Nicolae, manager de programe la CRJ, a declarat, pentru Hotnews. ro, ca este o premiera legala in Romania, ca un premier sa-si atace propria ordonanta de urgenta si sa ceara Avocatul Poporului sa-i conteste constitutionalitatea.

Victor Ponta, intrebat despre pensiile parlamentarilor: Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru

Victor Ponta, care este si deputat, a fost intrebat, luni, in acesta calitate, cum apreciaza proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, el declarand: Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru si precizand apoi ca Parlamentul poate decide singur asupra acestui lucru. Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat, a fost intrebat, luni, in acesta calitate, cum apreciaza proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, el declarand: Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru.

il rugam pe Victor Ponta sa dea copy-paste si la proiectul votului prin corespondenta

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a reactionat astazi la informatiile din presa care arata ca Guvernul Victor Ponta a copiat un proiect de lege depus de PNL si avizat negativ de Executiv, astfel ca purtatorul de cuvant al PNL Diaspora ii solicita premierului sa copieze si proiectul votului prin corespondenta, daca acesta e singurul mod in care coalitia de guvernare poate legifera.

Victor Ponta: Sustin ideea unei cote de TVA de 5% pentru carti! Ar fi una dintre cele mai mici din UE

Premierul Victor Ponta a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, ca sustine ideea unei cote de TVA de 5% pentru carti. Declaratia vine dupa ce ministrul Culturii Ionut Vulpescu a anuntat ca va depune un.

Victor Ponta, dupa ce DNA a afirmat in instanta ca martorii in dosarul Dragnea s-ar fi inteles ce sa declare: Pentru ceva ilegal se sesizeaza, nu vorbeste ca la piata

Liderul PSD Victor Ponta nu a dorit sa comenteze pozitia Directiei Nationale Anticoruptie de la Inlta Curte de Casatie si Justitie, conform careia martorii propusi de apararea lui Dragnea in dosarul Referendumului au vorbit inainte de audieri cu acesta, spunand doar ca, daca cineva stie ca s-a comis ceva ilegal, se sesizeaza, nu vorbeste ca la piata, trasmite Mediafax. Procurorul de sedinta al DNA le-a spus miercuri judecatorilor ca in opinia acuzarii, martorii propusi in aparare au discutat inainte de termen cu inculpatul pentru a cadea de acord ce sa spuna in instanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )