Libnet.ro
UNICEF

12:45

Iulian Hertanu, plasat in arest la domiciliu

Antena3 Antena3,
Iulian Hertanu, plasat in arest la domiciliu

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta a fost plasat in arest la domiciliu, printr-o decizie de joi a instantei supreme. inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a judecat joi. continuă pe Antena3

Inalta Curte respinge prelungirea arestului preventiv in cazul lui Darius Valcov. Fostul ministru va fi plasat in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins luni cererea DNA de prelungire a arestului preventiv fata de fostul ministru al Finantelor Darius Valcov, urmand ca acesta sa fie plasat in arest la domiciliu in perioada 25 aprilie - 24 mai. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata.

Iulian Hertanu, cumnatul lui Ponta, in arest la domiciliu

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, arestat la sfarsitul lunii februarie in dosarul vizand fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de canalizare la Comarnic, a fost plasat in arest la domiciliu, printr-o decizie de joi a iCCJ, potrivit Mediafax.

Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, eliberat din arestul preventiv

Iulian Hertanu va fi cercetat in arest la domiciliu dupa ce magistratii Curtii Supreme au admis contestatiile acestuia cu privire la prima decizie prin care ii fusese prelungita arestarea preventiva. De asemenae instanta a stabilit ca si omul de afaceri Vladimir Ciorba sa fie cercetat in arest la domiciliu. Cei doi urmeaza sa fie eliberati din arest, decizia fiind definitiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )