Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cumnatul premierului Ponta, Iulian Hertanu, ramane in arest

Antena3 Antena3,
Cumnatul premierului Ponta, Iulian Hertanu, ramane in arest

UPDATE - Iulian Hertanu ramane in arest in dosarul vizand fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de canalizare la Comarnic, executate de firma sa SC Grossman Engineering Group, a decis definitiv instanta. continuă pe Antena3

Cumnatul premierului Ponta, Iulian Hertanu, vrea sa iasa din arest

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, incearca sa obtina astazi eliberarea. Instanta Suprema judeca contestatia la arestarea preventiva, in dosarul in care Iulian Hertanu este acuzat de.

iCCJ: Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, ramane in arest

Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, cercetat pentru frauda cu fonduri europene, ramane in arest, a decis vineri inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza B1 TV. Stire in curs de.

iCCJ: Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, ramane in arest preventiv

Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, cercetat pentru frauda cu fonduri europene, ramane in arest preventiv, a decis vineri inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza B1 TV. Curtea Suprema a respins.

Sora premierului Ponta, Alexandra Hertanu, a fost AUDIATA la DNA. Cum comenteaza Ponta

Update 11. 08 - Premierul Ponta, intrebat de jurnalisti cum comenteaza faptul ca sora lui este audiata la DNA in dosarul in care sotul acesteia e arestat preventiv sub acuzatia de deturnare de fonduri europene s.

Cumnatul lui Ponta afla azi daca va fi eliberat. A cerut arest la domiciliu. Instanta a ramas in pronuntare

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, urmeaza sa afle vineri daca scapa din arest preventiv, dupa ce magistratii Curtii Supreme vor decide daca admit cererea de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda. Iulian Hertanu este acuzat de fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de canalizare la Comarnic. Instanta a ramas in pronuntare.

Decizie ICCJ: Cumnatul lui Ponta ramane in arest

inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri seara, ca Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, sa ramana in arest.

Cumnatul lui Ponta a contestat arestarea

Contestatia cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, cu privire la arestarea preventiva pentru 30 de zile, intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene, va fi discutata vineri la iCCJ, conform B1 TV.

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, ramane in arest preventiv

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, ramane in arest preventiv, dupa ce judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) i-au respins vineri contestatia. De asemenea, in arest preventiv ramane si omul de afaceri Vladimir Razvan Ciorba. Iulian Hertanu a fost arestat preventiv pe 18 februarie, el fiind cercetat penal de DNA intr-un dosar legat de fraudarea unui contract finantat din fonduri europene, relateaza Agerpres.

UPDATE Sora lui Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a fost audiata la DNA Ploiesti/ Si mama premierului este asteptata in fata procurorilor

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a parasit joi sediul DNA Ploiesti, dupa doua ore de la momentul in care a sosit pentru a fi audiata in dosarul in care sotul ei, Iulian Hertanu, a fost arestat preventiv saptamana trecuta. Potrivit televiziunilor, care citeaza surse, si Cornelia Naum, mama premierului, este asteptata in fata procurorilor DNA sa ofere declaratii. 00 Alexandra Hertanu a parasit sediul DNA. Intrebata pentru ce a venit la DNA, aceasta a raspuns: Am avut ceva de recuperat, fara sa faca alte declaratii, apoi a plecat intr-un taxi.

UPDATE Sora lui Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a fost audiata ca martor la DNA Ploiesti in dosarul sotului sau, arestat preventiv

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a parasit joi sediul DNA Ploiesti, dupa doua ore de la momentul in care a sosit pentru a fi audiata in dosarul in care sotul ei, Iulian Hertanu, a fost arestat preventiv saptamana trecuta. Potrivit televiziunilor de stiri, care citeaza surse judiciare, si Cornelia Naum, mama premierului, ar fi fost asteptata in fata procurorilor DNA sa ofere declaratii, dar informatia nu a fost confirmata. 00 Alexandra Hertanu a parasit sediul DNA. Intrebata pentru ce a venit la DNA, aceasta a raspuns: Am avut ceva de recuperat, fara sa faca alte declaratii, apoi a plecat intr-un taxi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )