Libnet.ro
UNICEF

11:46

Cupa Mondiala de la Budapesta: Medalie de aur pentru spadasina Ana Maria Branza

Hotnews Hotnews,
 Cupa Mondiala de la Budapesta: Medalie de aur pentru spadasina Ana Maria Branza

Spadasina Ana Maria Branza a cucerit, duminica, medalia de aur la etapa de Cupa Mondiala de la Budapesta, dupa ce a invins-o in finala pe Irina Embrich Estonia), cu 15-7, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

AUR pentru spadasina Ana Maria Branza la etapa de Cupa Mondiala de la Budapesta

Spadasina Ana Maria Branza a cucerit, duminica, medalia de aur la etapa de Cupa Mondiala de la Budapesta, dupa ce a invins-o in finala pe Irina Embrich Estonia), cu 15-7. Anterior, Ana Maria Branza a.

inca un succes pentru spada romaneasca: Ana Maria Branza a castigat etapa de Cupa Mondiala de la Budapesta

Cea mai buna spadasina a momentului din Romania, Ana Maria Branza, si-a respectat statutul si a castigat medalia de aur la etapa de Cupa Mondiala de la Budapesta.

Ana Maria Branza, medalie de aur la Cupa Mondiala de la Budapesta.

Spadasina Ana Maria Branza a cucerit, duminica, medalia de aur la etapa de Cupa Mondiala de la Budapesta, dupa ce a invins-o in finala pe Irina Embrich Estonia), cu 15-7. Anterior, Ana Maria Branza a invins-o pe Lyubov Shutova Rusia), cu 11-10, in semifinale, dupa ce in sferturi trecuse de Marta Italia), cu 15-11. In primele faze ale competitiei, Ana Maria Branza a trecut de adversare din Germania, Ungaria si Suedia. Medalia de argint a revenit estoniencei Irina Embrich, iar cea .

Ana Maria Branza, medalie de aur la Cupa Mondiala de la Budapesta

Romanca AnaMaria Branza a cucerit, duminica, medalia de aur la Cupa Mondiala de la Budapesta. Spadasina a invins-o in finala pe estona Irina Embrich, cu 15-7, transmite Mediafax. Medalia de argint a.

Ana Maria Branza, medalie de aur in Cupa Mondiala

Spadasina Ana Maria Branza a cucerit, duminica, medalia de aur in etapa de Cupa Mondiala de la Budapesta.

CEN, rugby: Romania - Portugalia 24-0/ Inca un pas spre calificarea la Cupa Mondiala

Echipa de rugby a Romniei a facut un pas important spre calificarea la Cupa Mondiala de anul viitor, din Anglia, invingand Portugalia, fara drept de apel, sambata, pe Cluj Arena, cu scorul de 24-0 16-0), intr-un meci contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor.

Rugby: Romania a facut un pas important spre Cupa Mondiala, 24-0 cu Portugalia.

Echipa de rugby a Romaniei a facut un pas important spre calificarea la Cupa Mondiala de anul viitor, din Anglia, invingand Portugalia, fara drept de apel, sambata, pe Cluj Arena, cu scorul de 24-0 16-0), intr-un meci contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor, succes cu care rugbystii romani totalizeaza acum 23 de puncte din 6 partide disputate din actuala editie 5 victorii si un egal). Punctele acestui meci, disputat, practic, intr-un singur sens, au fost reusite de Radoi si Gall .

inca cinci pasi pana la Cupa Mondiala. Romania joaca primul meci din 2014 cu Portugalia. Rezultate, clasament si programul stejarilor in CEN

RUGBY Romania joaca pe 1 februarie prima partida din acest an in Cupa Europeana a Natiunilor CEN), contra Portugaliei, pe Cluj Arena. Acesta este unul din cele cinci meciuri ale stejarilor in drumul spre Cupa Mondiala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )